joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 Witam ! Sporo szukam/szukałem i nic ciekawego nie znalazłem :] Serwer potrzebny jest pod streaming typowo , najwazniejsza rzecza jest dysk minimum 250 GB oraz lacze 100 mbps bez limitu transferu (ewentualnie minimum 5 TB) Mój skrypt nie konwerteruje pliku więc Ram oraz procesor nie są aż tak wązne ale jako minimum wymagam 2 Gb Ram oraz procesor 2x 2ghz++. Ocyzwiscie najrozsadniejsza wydaje sie oferta ovh ... ale nie moge przebolec 200 zl na instalacje jakos mnie to odstrasza. Chociaz znajac zycie ovh wybiore ale wole jeszcze sie tu spytac specjalistow Kwota jaka dysponuje ... uzbierane mam 1000 zl , z czego na chwile obecna chce wydac 200-350 zl na wszelkie testy , wiec w tym przedziale szukam serwera. Jesli chodzi o lokalizacje to najlepiej cos blisko polski Mile widzana bylaby niska oplata aktywacyjna ale to tez kwestia dyskusyjna ;] Ktos zna jakas dobra firme ? w EU ?? Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 Szukał Pan i nic nie znalazł ? Zapraszam http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=17567 Pozdrawiam Damian Miodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 Bardzo dziekuje za pomoc i z uprzejmosci sie nie wypowiem o Twojej ofercie ... Ktos moze ma jakies inne propozycje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 Miało być bez opłaty instalacyjnej..no ale po czytać cały post żeby się dowiedzieć o reszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 Miało być bez opłaty instalacyjnej..no ale po czytać cały post żeby się dowiedzieć o reszcie:) Dobrze wiecie, że za darmo nic nie ma. Popatrz tu http://www.serwerydedykowane.org/zagraniczne-serwery/ i kup... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 nie spamwoac mi tu tylko jakies ciekawe oferty dawac ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 serwerydlaciebie.pl pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach