Isu 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Witam, Szukam tanich a zarazem dobrych serwerów dedykowanych (wiem, niestety te zagadnienia się gryzą). Potrzebuję ich kilka – hosting skryptu www, serwer odpowiedzialny za bazę SQL, serwery gier. - Możliwość dokupienia tanio dodatkowych adresów IP; - Tanie licencje Windows Server 2008; - Bez opłat setup, lub w miarę niskie; - Możliwość hostowania gier typu MMO i w przyszłości FPS; - Wszystkie moje serwery podłączone do jednego switcha (serwery muszą szybko wymieniać między sobą informację); - Niskie pingi, wysoki uptime i szybki czas reakcji na awarie; - Dobry support; - Polski lub zagraniczny; - Szybka instalacja nowo zamówionych maszyn; To wszystko. Takie wymagania musi spełniać firmą z którą bym chciał współpracować. No jeśli już takowa nie istnieje ; ) to chociaż zbliżona do tych wymagań. Pozdrawiam, Jacek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Witam, Szukam tanich a zarazem dobrych serwerów dedykowanych (wiem, niestety te zagadnienia się gryzą). Potrzebuję ich kilka – hosting skryptu www, serwer odpowiedzialny za bazę SQL, serwery gier. - Możliwość dokupienia tanio dodatkowych adresów IP; - Tanie licencje Windows Server 2008; - Bez opłat setup, lub w miarę niskie; - Możliwość hostowania gier typu MMO i w przyszłości FPS; - Wszystkie moje serwery podłączone do jednego switcha (serwery muszą szybko wymieniać między sobą informację); - Niskie pingi, wysoki uptime i szybki czas reakcji na awarie; - Dobry support; - Polski lub zagraniczny; - Szybka instalacja nowo zamówionych maszyn; To wszystko. Takie wymagania musi spełniać firmą z którą bym chciał współpracować. No jeśli już takowa nie istnieje ; ) to chociaż zbliżona do tych wymagań. Pozdrawiam, Jacek. Witam. Przy zakupie 3 maszyn od razu można negocjować ceny instalacji lub jej uniknąć podpisując umowę dzierżawy na rok. Do serwera pod gry należy wykupić łącze dedykowane bez limitu transferu ruchu z sieci i do niej. Ceny na licencje Windows podlegają negocjacji Serwer składany maks w 3 dni robocze od zamówienia. Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej firmy(active-hosting.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubion 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Witam, Szukam tanich a zarazem dobrych serwerów dedykowanych (wiem, niestety te zagadnienia się gryzą). Potrzebuję ich kilka – hosting skryptu www, serwer odpowiedzialny za bazę SQL, serwery gier. - Możliwość dokupienia tanio dodatkowych adresów IP; - Tanie licencje Windows Server 2008; - Bez opłat setup, lub w miarę niskie; - Możliwość hostowania gier typu MMO i w przyszłości FPS; - Wszystkie moje serwery podłączone do jednego switcha (serwery muszą szybko wymieniać między sobą informację); - Niskie pingi, wysoki uptime i szybki czas reakcji na awarie; - Dobry support; - Polski lub zagraniczny; - Szybka instalacja nowo zamówionych maszyn; To wszystko. Takie wymagania musi spełniać firmą z którą bym chciał współpracować. No jeśli już takowa nie istnieje ; ) to chociaż zbliżona do tych wymagań. Pozdrawiam, Jacek. Witam, Wysłałem wiadomość na PW Pozdrawiam Jarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach