wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Witam Kto zaoferuje najtaniej konto resellerskie o następujących parametrach: Powierzchnia:4-5GB Transfer miesięczny: 45GB/m-c PHP 5.2.8 działające z tym samym użytkownikiem co FTP (brak kłopotów z właścicielem pliku po wgranianiu przez php, pliki zapisywane przy chmod 644 foldery 755), MySQL 5 Panel: DA E-mail:5 safe_mode = off możliwość dostosowania ustawień php dla każdej strony (display_errors, register_globals) Abonanament na 12 miesięcy mod_rewrite i wszystko co potrzebne do tworzenia strony Na tym koncie zamierzam wydzielić 4 konta po 1GB i 10GB transferu miesięcznie które będą nagrodami w konkursie na najlepszą stronę internetową który zamierzać zorganizować na moim forum dla osób niepełnosprawnych. Ewentualnie 4 oddzielne konta wirtualne o parametrach w poprzednim zdaniu parametrach, firma musi pozwala w takim przypadku na posiadanie 4 kont przez jedną osobę. Wolał bym jednak konto reseller ze względu na możliwość zalogowania się na jego konto bez znajomości jego hasła (widziałem w wersji demo panelu w jednej z firm) co może niekiedy okazać się konieczne Oferty proszę wgłaszać w temacie lub na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Proszę o podawanie cen w ujęciu rocznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Actives.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Witam nasza oferta prezentuje się w następujący sposób. 5 GB przestrzeni dyskowej 30 GB transferu miesięcznie Promocja ! 14 dni gratis ! MySQL, PHP5, FTP, XML, CGI... Cena 35 zł / miesięcznie / 350 zł rocznie (2 miesiące GRATIS !) Istnieje możliwość przetestowania konta przed zakupem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S.knapek 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Opcje reseller Resseler DmTEC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojsmol 1 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Witam @up powierzchnia Państwa najmniejszego konta reseller przekracza 5 razy parametry, które podałem w 1 poście Po zapoznaniu się z ofertą kilku firm hostingowych widzę ze opcja reseller jest nierealna za stosunkowo małe pieniądze, skoncentrujmy sie więc na 4 kontach wirtualnych o następujących parametrach: powierzchnia: 1GB Transfer: 10GB/m-c (jeżeli oferta będzie dobra cenowo mogę zaakceptować 8GB/m-c) Reszta parametrów tak jak podałem w 1 poście. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=14 zapraszam, przy 4 kontach rabat do uzgodnienia na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach