McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Witam, Mam zamiar wziąć serwer dedykowany w hetzner.de i mam do was pytanie. Ile trwa aktywacja takowego serwera dedykowanego? Jak jest z BOK'iem? I ogólnie serwerami? Czekam na wasze odp. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Ja w czerwcu 2007 dostałem chyba już na drugi dzień, a pierwsza opłata była po jakimś czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Witam,Mam zamiar wziąć serwer dedykowany w hetzner.de i mam do was pytanie. Ile trwa aktywacja takowego serwera dedykowanego? Jak jest z BOK'iem? I ogólnie serwerami? Czekam na wasze odp. Pozdrawiam, Najdmen.pl - Polski pośrednik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2008 Dziś np. klient odebrał po niecałych 24h pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach