Paul 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Poszukuję dość prostego skryptu e-learning (testowałem moodle bardzo mi się podobały jego funkcje ale jest dość skomplikowany w obsłudze co starszym wykładowcą mogło by znacznie utrudnić a może i zniechęcić do obsługi) - dlatego poszukuję czegoś prostego... Potrzebuję funkcje możliwości zamieszczania materiałów z wykładów - wszystko zabezpieczone hasłem (tak jak w moodle oddzielne hasło do każdego kursu). Prosiłbym o podpowiedzi jaki skrypt jest warty uwagi. Dzięki, Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 Poszukuję dość prostego skryptu e-learning (testowałem moodle bardzo mi się podobały jego funkcje ale jest dość skomplikowany w obsłudze co starszym wykładowcą mogło by znacznie utrudnić a może i zniechęcić do obsługi) - dlatego poszukuję czegoś prostego... Potrzebuję funkcje możliwości zamieszczania materiałów z wykładów - wszystko zabezpieczone hasłem (tak jak w moodle oddzielne hasło do każdego kursu). Prosiłbym o podpowiedzi jaki skrypt jest warty uwagi. Dzięki, Pozdrawiam. Moodle - pozostal bym przy nim - czy jest "trudny" w obsludze...? ... raczej posiada duza funkcjonalnosc - wystarczy napisac kilka procedur jak co zrobic i niech korzystaja "staruszkowie" z 0,5% funkcjonalnosci alpikacji, a reszta wedlug wlasnych potrzeb ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2008 Właśnie z moodle jest ten problem że dla osób "starszych" )które mają np. problem z PowerPointem) jest bardzo trudny w obsłudze... Dlatego poszukiwałbym czegoś gdzie tak naprawdę w sposób zabezpieczony hasłem można byłoby dodawać treści i załączniki doc i pdf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach