krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Witam mam skrypt WHMCS i nigdzie nie mogę znaleźć opcji gdzie włączyć program partnerski bo wszystko po Angielsku. proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Configuration > General Settings > Affilates (200 post ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Configuration > General Settings > Affiliates N3T5kY był szybszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 dzięki za pomoc. edit: sory mam jeszcze jedno pytanie Affiliate Links Enter [AffiliateLinkCode] where the affiliate's customised link code should be inserted Use <( for open brackets and )> for close brackets in HTML or else the HTML will be executed on the page co mam tutaj wpisać ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Nie trzeba nic , będzie działać bez tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Mam jeszcze taki problem przy dodawaniu knowledgebase występuje taki problem <p>Logowanie do Panelu </p><p>Direct Admin PL</p> takie coś mi się wyświetla jak chcę zrobić aby było jedno pod drugim, to po zaktualizowaniu na stronie głównej jest też <p> jak to naprawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 WHMCS nie obsługuje tych tagów, jedynie <strong> oraz <br>. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Pozwólcie ze wtrącę się do tematu - czy WHMCS ma możliwość spolszczenia? Słyszałem ze pliki są zakodowane i nic nie można z tym zrobić. Czy ktoś mógłby to potwierdzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Pozwólcie ze wtrącę się do tematu - czy WHMCS ma możliwość spolszczenia?Słyszałem ze pliki są zakodowane i nic nie można z tym zrobić. Czy ktoś mógłby to potwierdzić? Od strony klienta - tak Od strony admina - nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 CSS itp możesz swobodnie modyfikować, jest dość user-friendly jeśli chodzi o tworzenie skinów etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Kolega pytał o langa a nie o css Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2008 Za bardzo się rozkręciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2008 WHMCS nie obsługuje tych tagów, jedynie <strong> oraz <br>. hee wygląda na to jak by WHMCS nie przyjmował html'a bo jak dodam <br> to i na stronie zamiast przerwy wyświetla się <br> Co zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach