tryme 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Witam Serdecznie, Poszukuję osoby, która posiada doświadczenie w konfiguracji serwerów MySQL pod kątem zwiększenia wydajności. Mile widziana FV. Dziękuję za uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 patrick bell malu patryk exe lukaschemp Tych użytkowników szukaj na forum . Oni się na tym znają dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryme 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Dziękuję za informację. Już dostałem parę PW od ww. osób, na które niebawem odpowiem. Mam nadzieję tylko, że ich wiedza nie opiera się na skryptach typu tuning primer script Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 mogę Ci zagwarantować że to doświadczone i odpowiedzialne osoby które wiedzą co robią . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Kisiek, nie boisz się :-) ? Ja bałbym się poświadczyć za samego siebie, ale skoro masz o mnie tak wysokie mniemanie to dzięki! hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryme 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Na chwilę obecną moją sprawą zajmie się użytkownik malu, który najszybciej odpowiedział na moją ofertę na PW. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2008 Ksiek, nie exe tylko exa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach