mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Witam mam wykupione konto w rootnode.net i mam pytanie czy pomógł by ktoś w konfiguracji konta pod stronę www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Jakiej dokładnie pomocy potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Po prostu jak tam zaparkować domenę i zrobić żebym mógł prowadzić tam stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 A Biuro Obsługi Klienta / Pomoc Techniczna firmy nie chcę Ci w tym pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 A Biuro Obsługi Klienta / Pomoc Techniczna firmy nie chcę Ci w tym pomóc?Przecież to nie firma tylko stowarzyszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Jak oferują coś za pieniądze to jakiś support by się przydał chyba, że im na tym nie zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 hahah oni i pomoc to 2 oddzielne rzeczy... Napisałem do nich w sprawie pomocy na IRCu to admin włączył (nie wiem to sie nazywa poprawnie) ze nie otrzymywał wiadomości odemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Ignore Pewnie za dużo głupot pisałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Nie oni tacy sa i to nie tylko moja opinia ale wielu osob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Ja nie mogę narzekać - dla mnie bardzo mili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach