Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
sproject

LxAdmin vs ISPCP

Który darmowy panel polecasz?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który darmowy panel polecasz?

• LxAdmin
      11
    • ISPCP
      7
    • inny (napisz jaki)
      3

Polecane posty

Dobra, nadchodzi ta wielka chwila, gdy potrzebuję się zdecydować na jeden z darmowych paneli.

Na oku mam LxAdmin i - teoretycznie lepszy - IspCp. Pytanie brzmi: który wybrać oraz czy LxAdmin pozwala z automatu tworzyć konta testowe, które zostaną usunięte po określonym upływie czasu (wiem, że IspCp sobie z tym nie radzi)?

Mam nadzieję, że nie będziecie się pytać do czego go potrzebuję. :)

Dobra, nadchodzi ta wielka chwila, gdy potrzebuję się zdecydować na jeden z darmowych paneli.

Na oku mam LxAdmin i - teoretycznie lepszy - IspCp. Pytanie brzmi: który wybrać oraz czy LxAdmin pozwala z automatu tworzyć konta testowe, które zostaną usunięte po określonym upływie czasu (wiem, że IspCp sobie z tym nie radzi)?

Mam nadzieję, że nie będziecie się pytać do czego go potrzebuję. :)

to ma byc na vps-ie ? bo inaczej z tego co wiem lxadmin jest płatny a jak już płacić to DA ! :)

I to i to ma bolące braki, co do usuwania/blokowania kont testowych i innych to raczej będziesz musiał mieć jakiegoś cms-a na to.

Racja. Nawet nie zwróciłem uwagi (niepotrzebnie tyle się napatrzyłem na oferty VPS-ów :)).

Oczywiście całość będzie na dedyku, czyli pozostaje tylko IspCp lub... DA.

Orientuje się ktoś gdzie najtaniej kupię comiesięczną licencję? :)

A DA too można gdzieś potestować od strony administracyjnej? W sensie postawić od nowa i się nim pobawić.

Mozesz zamowic licencje testowa na panel DA w www.directadmin.com, zakladasz tam konto klienta ,logujesz sie, zamawiasz licencje lifetime pozniej wysylasz mail na sales@directadmin.com z prosba o aktywowanie licencji DA testowej w mailu podajac numer swojej licencji , i wsio masz DA za free na 30 dni, ja na jednym ze swoich serwerow mam ja juz prawie 2mc i odziwo jescze nie zablokowali jej :P , jezeli ktos potrzebuje pomocy przy instalacji to polecam sie :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować