rassta 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Witam wszystkich forumowiczów, Mam pewien problem, potrzebuje włączyc wildcarda pod 1 z moich domen w panelu ISPCP, jak mam to zrobic?? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progo 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 nie wiem czy to w tym panelu jest możliwe, ale możesz to zrobić tak: 1. ustawiasz w dnsach wpis A: *.nazwadomenywildcard.pl. na twoje ip 2. w virtualhost ustawiasz dla domeny: ServerAlias *.nazwadomenywildcard.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Dopisz w strefach dns danej domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 2. w virtualhost ustawiasz dla domeny: ServerAlias *.nazwadomenywildcard.pl Ten punkt nie jest wymagany w przypadku ISCP więc można go pominąć. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach