Cre4tive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2008 Witam! W niedługim czasie zamierzam stworzyć stronę o Premiership, niestety za terminarz musiałbym zapłacić 6000 funtów. Dla mnie to ogromna suma. Więc wymyslilem, że postawię strone na zagranicznym serwerze ;] Niestety nie znam kraju, w którym władze nie zamykają/usuwają stron jeżeli nie są zgodne z prawem,np w Anglii. Ktos mówil mi, że mogę zalozyc w USA i nie zamkna mi strony, inna osoba mi mowila o jakimś panstwie w Azji, ale wolę skierować swoje pytania do wachowców! Na serwer jestem sklonny wydac nawet 600-1000 zł rocznie wiec z kosztami utrzymania nie bedzie problemu domene tez juz mam. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2008 Może Holandia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2008 Polecam kolokację na księżycu ;-). A tak na serio - Malezja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cre4tive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2008 ok dzieki za pomoc, a z szybkoscią lącza nie bedzie problemu w malezji / halondii ? jakos ten egzotyczny kraj mnie nie przekonuje ,a co do tej holandi to na pewno ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2008 W Holandi bez problemu otrzymasz tanio szybkie łącze. W Malezji jest drożej niż w Polsce :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 a ma ktoś coś konkretnego do polecenia w temacie właśnie hostingu w NL lub malezji? czy tylko leaseweb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 za TERMINARZ? w sensie rozpiskę kto z kim kiedy gra??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cre4tive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Tak, wiem ,ze to glupi przepis, ale to prawda, za licencje na rok terminarzu FA zyczą sobie ~ 6000 funtów, za terminarz tylko i wylacznie jednego klubu 200 funtów, rok temu bylo o tym glosno a z holandi mozecie cos polecic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 Nasza firma ma serwery w UK oraz USA, jeśli taka opcja odpowiada. www.mzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2008 wysłałem pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marco van den Akker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Sorry, for my English, My polish isn't that great. I following this thread through translate.google.com I can help you, i am not sure about the rules. PM me, or reply to this post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 UEFA? A? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2008 Tak samo jak nikt nie ma legalnego hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach