WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Witam. Nurtuje mnie jedno pytanie. Mam zamiar w najbliższym czasie przenieść domenę z az.pl do innej firmy np. cal.pl. Oczywiście powodem jest cena przedłużenia w az.pl. I tu moje pytanie. Czy do takiego przeniesienia wystarczy sam kod authInfo czy należy coś jeszcze wykonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Jeżeli domena jest na Twoje aktualne dane - kod authinfo wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Żelek, domena nie była rejestrowana w żadnej promocji ?? Bo większość promocji zobowiązuje do przedłużenia na następny rok i dopiero wtedy może zostać wydany kod authinfo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 No to tak zwana lipa...muszę przedłużyć w az.pl.....niby domena rejestrowana w standardowej cenie 8,99zł i taki haczyk. Nie pocieszony jestem...a kod authinfo mam jawny w panelu. http://www.az.pl/domeny-regulaminy-promocj...eny_pid_54.html to jest ten regulamin.... "4. Klient przed dokonaniem transferu domeny do innego Usługobiorcy NASK, zarejestrowanej w ramach promocji, przed upływem pierwszego rocznego abonamentu, zobowiązuje się do przedłużenia domeny w Az.pl na kolejny rok." "9. Skorzystanie z promocji dla domen polskich nie zobowiązuje do przedłużenia domeny na kolejny okres abonamentowy." Eh..dałem ciała :/ I 30zł w plecy jestem za rok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Eh..dałem ciała :/ I 30zł w plecy jestem za rok... przesadzasz, policz to tak: 122 + 8,99 = 130,99 za dwa lata, czyli 65,5 za rok, to wcale nie tak tragicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Czy ja wiem I tak mogło być mniej, gdybym pomyślał. Ale ja dopiero się wkręcam w te tematy więc muszę się uczyć na własnych błędach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach