nfq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 cześć, jako, ze ja już się nie bardzo orientuje w firmach oferujących konta hostingowych, proszę was o wskazanie dobrej firmy. chciałbym nieduże konto może 1gb/5gb za niewiele, konto najlepiej, aby było w DE, w Polsce nie chce, bo nieraz są pady łącza i każdy się rzuca na polską lokalizacje... jest ktoś w stanie zaoferować do 3zł miesięcznie? panel directadmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 ja mogę polecić to netmark.pl 7 miesięcy mam i bez problemu cena 30zl panel plesk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 No niestety, z panelem Plesk. Szukam dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Może oferta http://www.8p.pl ? Za 35zł konto 1GB/5GB transferu. Ewnetualnie troszkę drożej http://www.netzip.pl Za 49zł 1GB/10GB transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Ze swojej strony mógłbym polecić firehost.pl mam już jakiś czas, działa jak trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Firehost.pl - nie ciekawie sie zapowiada, tutaj było tematów, że jaki to jest admina Macie może jeszcze jakieś sprawdzone serwisy z ładną szatą, które sprzedają serwery w DE z directem ? Chciałem kupić RPS w OVH, ale konfiguracja mnie odstrasza, za która trzeba zapłacić sporo Dlatego sobie najpierw kupie domene+mały hosting, a potem się przerzucę na RPS Ma ktoś jakąś dobrą ofertę? czy naprawdę firehost.pl można zaufać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Hekko mnie nie interesuje, ponieważ nie ma płatności miesięcznych - miałem tak konto od września bodajże do marca, pod koniec tego okresu, konto słabo chodziło, teraz jak obserwuje dłuższy czas to działa lepiej Czekam na inne propozycje. DE/DA/MSC/3PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Hekko mnie nie interesuje, ponieważ nie ma płatności miesięcznych - miałem tak konto od września bodajże do marca, pod koniec tego okresu, konto słabo chodziło, teraz jak obserwuje dłuższy czas to działa lepiej Czekam na inne propozycje. DE/DA/MSC/3PLN Jak nie ma płatności miesięczne jak są Zresztą wszystko jest do dogadania na PW. Zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Gdyby nie wymóg posiadania serwera w DE to mógłbym zaoferować takie konto. Co prawda jeden z naszych serwerów stoi w DE, ale tam nie dajemy już nowych userów. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 może na Allegro poszukaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Na allegro nie będę szukał Bez przesady. Ma ktoś jeszcze coś ciekawego do zaoferowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2008 Może oczekujesz indywidualnego podejścia za 3 złote? Nieźle się uśmiałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2008 To weź boo.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach