Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
carmamir

Plesk 8.3.0 i problem z iHost i innymi skryptami

Polecane posty

Witam,

Mam ogromny problem, wiele skryptów nie działa (biała strona). Przykład

iHost

WHMCS

Ponoć to problem z ioncube

Tutaj http://1uk-hosting.com/test.php jest plik z phpinfo, może ktoś coś doradzić /

Wczoraj próbowałem nowy Ioncube wgrac 5.2.0 zmienilem sciezke w etc/php5/conf.d/ioncube.loader do ioncube5.2.0, po probie uruchomienia skryptu dostalem info ze iHost wymaga 5.1.0, wiec ponownie zmienilem sciezke do 5.1.0, niestety po tej zmianie ekran wciaz bialy :P

Ludzi z iHost twierdza ze to niby stara wersja IONCUBE, jednak jak uruchomilem nowsza to nie chcialo chodzic :P

Blagam o pomoc, bardzo wazne to dla mnie jest...

BTW Znacie jakies dobrego sprzedawce cpanel w dobrej miesiecznej cenie i jakis w miare dobry i tani hosting do tego ?

Witam,

Mam ogromny problem, wiele skryptów nie działa (biała strona). Przykład

iHost

WHMCS

Ponoć to problem z ioncube

Wczoraj próbowałem nowy Ioncube wgrac 5.2.0 zmienilem sciezke w etc/php5/conf.d/ioncube.loader do ioncube5.2.0, po probie uruchomienia skryptu dostalem info ze iHost wymaga 5.1.0, wiec ponownie zmienilem sciezke do 5.1.0, niestety po tej zmianie ekran wciaz bialy :P

Ludzi z iHost twierdza ze to niby stara wersja IONCUBE, jednak jak uruchomilem nowsza to nie chcialo chodzic :P

Blagam o pomoc, bardzo wazne to dla mnie jest...

BTW Znacie jakies dobrego sprzedawce cpanel w dobrej miesiecznej cenie i jakis w miare dobry i tani hosting do tego ?

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować