mattek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Witam, Tak jak w temacie poszukuje jakiegos VPS w przystepnej cenie ... lub jakiegos posrednika z vps4less.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 A może jakieś Twoje wymagania, budżet, itp? Wróżkami nie jesteśmy, a szklaną kulę oddałem w poniedziałek do naprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mattek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Wymagan duzych nie mam, jesli chodzi o ram i hdd to podobne do VPS Basic v1 z oferty vps4less.de A co do kosztow jakos tez mniej wiecej zblizone do tej firmy... Nie oczekuje duzo za ta kase ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Taniej i w podobnej cenie raczej cieżko będzie ci znaleźć (no chyba, że ja nie znam podobnej oferty ) U pośredniaka na pewno zapłacisz ~25-50% więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mattek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Szukalem w podobnej cenie i nic nie widzialem ... A co do posrednika to jak by byla jakas w miare normalna cena ... Sam niestety nie moge placic zagranice poniewaz nie posiadam karty kredytowej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Szukalem w podobnej cenie i nic nie widzialem ... A co do posrednika to jak by byla jakas w miare normalna cena ... Sam niestety nie moge placic zagranice poniewaz nie posiadam karty kredytowej ... to załóż konto w mbanku + ekarte zamów - 25zł na rok ! i możesz robić przelewy już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mattek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Niestety to nie takie proste ... Moze znajdzie sie jakis posrednik ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Witaj Normalnie to jest 25.32 PLN - Polska przy tolerancji kursu walut 27.00 zł to za 34.99 Mogę ci pośredniczyć wystarczy że będziesz regularnie płacił i mi przypominał o tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mattek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Dziekuje za pomoc, juz znalazlem osobe, ktora mi pomogla Temat do zamkniecia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach