Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2008 Poszukuje rozwiazania hostingowego, na ktorym bedzie mozna postawic bota do pilnowania polczatowego czatu, a najchetniej przy okazji, kanalu na ircu. Aktualnie tego czatu to pilnuje kci ale on jest pod winde. Z tego co wiem jest jakis bot pod unixowe systemy, wiec mozna by postawic i takiego. Dosc mam juz wentylatora pracujacego 24h w domu, zwlaszcza ze do cichych nie nalezy. Dziekuje za wszelka pomoc z gory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2008 shells.pl, xxl-web.com, hosteuropde.de. Google - konta shell. rootnode.pl jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2008 shells.pl, xxl-web.com, hosteuropde.de. Google - konta shell. rootnode.pl jeszczeGoogle niestety nie chca zdradzic na ktorych kontach mozna postwic kci.. Jest jeszcze http://dziesieciny.quaint.pl oraz http://netzip.com.pl/oferta.htm Gdzies kiedys jak poszukiwalem shella ktoras firma mi odpisala ze mozna smialo kci postawic i nawet cene pamietam, tylko nie nazwe tej firmy niestety a w mailach juz nie mam i myslalem ze moze ktos zna takowe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2008 Może taniej będzie wymienić wentylator u siebie w kompie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2008 Może taniej będzie wymienić wentylator u siebie w kompie? Wszystko trzeba by bylo wymienic, poczawszy od durona 800MHz a na tym wentylatorze skonczywszy.. Nie jest tu jednak wazne co taniej. Czasem trafiam do szpitala, na jakis okres i wtedy buda stoi wylaczona. Chcialbym miec jednak jakowes zabezpieczenie, rowniez na te okolicznosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2008 Poszukuje rozwiazania hostingowego, na ktorym bedzie mozna postawic bota do pilnowania polczatowego czatu, a najchetniej przy okazji, kanalu na ircu. Aktualnie tego czatu to pilnuje kci ale on jest pod winde. Z tego co wiem jest jakis bot pod unixowe systemy, wiec mozna by postawic i takiego. Dosc mam juz wentylatora pracujacego 24h w domu, zwlaszcza ze do cichych nie nalezy. Dziekuje za wszelka pomoc z gory. Konto Shell Mini na Shells.pl powinno być wystarczające. Proponuje założyć trzydniowe konto testowe (opłata SMS-em 1 zł + VAT w celu weryfikacji) i sprawdzić, czy dany program będzie funkcjonował jak należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach