bagi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2005 Witam jestem tu nowy. Mam pytanie, w jaki sposob mozna stwozyc własna domenezeby było mozna ja pozniej udostepnic w internecie. z gory dzieki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2005 www.dns.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bagi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2005 eh lae duzo mi sie rozpisałes. Moze jakios szczegoły?? informacje co bede potrzebowac i wogole?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2005 Wystarczy kliknac . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bagi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2005 hehe duzo mi pomogłes eh normalnie piwo dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2005 Ale o co Ci wlasciwie chodzi? Nie potrafisz czytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świstu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2005 Nie można stworzyć domeny - trzeba ją zarejestrować, co kosztuje. Polskimi domenami zarządza NASK - www.dns.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2005 Musisz ją wykupic, podać DNSy serwera i zaparkować na serwerze. THE END Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SławekJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2005 Witam! W pierwszej kolejności należy ustalić nazwę jaką chciałby się Pan posługiwać i sprawdzić na stronie internetowej dowolnej firmy rejestrującej domeny czy ta nazwa jest wolna. Jeśli jest dostępna to może ją Pan zarejestrować. Następnie, aby udostępnić swoją stronę w internecie na zarejestrowanej domenie, musi Pan wykupić hosting no i oczywiście stworzyć grafikę (stronę internetową). Życzę powodzenia Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach