cybers 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2020 Cześć wszystkim. Mam pytanie Chcę zmienić stronę, która ma stać na SilverStripe zamiast na WordPressie. Czy macie jakieś opinie na temat tego systemu? Jak on się później pozycjonuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nospa 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2020 Z tego co wiem, to np libreoffice.org stoi na SilverStripe. Jest to dość mało popularny system, co absolutnie nie oznacza, że nie obiecujący. Jest trochę wtyczek do seo na niego, więc z pozycjonowaniem nie powinno być problemu. CMS jak CMS, bardziej istotne czy wybierzesz pod niego dobry hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apidam 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2020 Wprdpress to dobry silnik - kwestia doboru odpowiednich wtyczek - albo zrezygnowania z niepotrzebnych bo czasem jest tak ze do byle czego sie instaluje wtyczke a to samo mozna zrobic 2 czy 3 liniami kodu. Zeby sie pozniej nie okazało ze mimo tego super SilverStripe'a którego tak "Google lubi" oni nie osiagna efektów seo i nastepna firma bedzie jednak z jakiegos powodu chciala wrocic do WP. W sumie mozna byłoby się zastanowić nad drupalem https://drupalsolution.pl/blog/drupal-7-vs-drupal-8-podobienstwa-i-roznice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach