Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • progreso.pl

    Partner technologiczny

    Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

    Partner technologiczny

    Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

    Partner technologiczny

    S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

    Partner technologiczny

    Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

 

zrio

Dołączył: 15 kwi 2006
Offline Ostatnio aktywny: kwi 12 2012 16:06

Moje posty

W temacie:HP Proliant DL360 G3 kilka pytań

30 marzec 2012 - 08:17

Opłacalniej wyjdzie wynajem serwera dedykowanego. Za sam prąd za tego potwora na kilka miesięcy zapłacisz więcej, niż ten sprzęt jest wart.

W temacie:Przydzielanie rdzeni procesora do aplikacji

02 marzec 2012 - 14:31

Zobacz postbryn1u, o 01 marzec 2012 - 19:05, powiedział:

Korzystajac z okazji. A zeby jaila przypisac pod konkretny rdzen ?

Do czego potrzebne jest Tobie takie przypisanie?

W temacie:[OFERTA]W święta serwery Hostit.pl 50% taniej + domena gratis

13 grudzień 2011 - 21:20

Panie hostit, z jakiej racji spamuje Pan moje fora, umieszczając na nich niezgodnie z regulaminem treści - reklamę, a dokładnie kopię 1 posta tego tematu? Odradzam wszystkim firmę, która praktykuje tego typu "marketing".

Tutaj ładnie widać jak spamują wszystko co się da:

http://www.google.pl...l=pl&prmd=imvns

W temacie:Opinia o hostit.pl

13 grudzień 2011 - 21:14

Spamują fora, również moje to dotknęło:

Cytuj


Witam Wszystkich

W dniach od 7 do 21 grudnia 2011 otrzymasz rabat 50% na dowolny serwer http://hostit.pl + domenę pl gratis.

Pamiętaj oferta świąteczna ważna do 21 grudnia do godziny 20:00

Właścicielem marki http://hostit.pl jest firma DUE:
ul. Odrzańska 11/12 I p.
50-113 Wrocław

infolinia: 801 000 437
Tel (71) 342 10
Fax (71) 724 22 16

NIP: PL894-24-67-191
REGON: 020144108

Czy tak zachowuje się poważna firma? Po czymś takim ODRADZAM jakikolwiek kontakt z tą firmą.

W temacie:[sprzedam] IBM x3650 M2 - E5530, 2x2GB, 1xPDU, 8x ramka HDD

22 wrzesień 2011 - 21:24

Jak ktoś będzie zainteresowany konfiguracją z dyskami - mogę zaproponować 4x 36GB SAS 15k.