Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• dhosting.pl

Partner technologiczny

Dostarczamy profesjonalne i niezawodne rozwiązania hostingowe dla firm oraz osób prywatnych. Zaufali nam wymagający klienci, którzy cenią sobie nasze indywidualne podejście.
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Network Communication

Partner technologiczny

Jest wiodącym dostawcą usług przetwarzania danych, dysponującym własnym, a zarazem jednym z największych komercyjnych obiektów DataCenter w Polsce.

- - - - -

[opinie] Webh.pl

362 odpowiedzi na ten temat

[opinie] Webh.pl

#361 Czas Surferow

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisany 03 grudzień 2011 - 12:10

Witam

Mam strone czas-surferow.pl
Nie dawno przeniosłem ją z proserwer właśnie do webh.pl i jestem bardzo zadowolony ze współpracy mam kilka problemów z plikami ftp ale Pan Kozak Kamil zajmujący sie właśnie moją stroną naprawde się angażuje i jestem naprawde zadowolony ze wspólpracy
Firma jest naprawde dobra jest szybki kontakt albo przez e-mail bądz nr. telefonu co mnie jest na bardzo duży plus
Do tego naprawde tani Hosting i profesjonalna obsługa
Chciałem jeszcze dodać że jeszcze jednym wielkim plusem jest to że Pan Kamil robił mi przeniesienie ażdo 2 czy 3 w nocy co rzadko sie zdarza w innych firmach i kontakt jest 7 dni w tygodniu nawet w niedziele i za to +6

Polecam Webh.pl
Jak do tej pory dla mnie najlepszy Hosting
Pozdrawiam Paweł

Ten post był edytowany przez Czas Surferow dnia: 03 grudzień 2011 - 12:25

#362 No_Name

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisany 05 grudzień 2011 - 18:17

Witam, rzeczywiście kontakt telefoniczny świetny, nawet na sms odpisują i to nawet w niedziele ogólnie czas odp parę min. Nie mam tak żadnej usługi nie mogę nic powiedzieć na temat stabilności usług, mam nadzieje że to niedługo się zmieni. Co do boku pisałem kilka razy w pewnej kwestii do której odp wymaga czasu nie wiem jak inne e-maile. Mam w tej firmie zastrzeżenia do poczty iż u mnie wiadomości trafiaja do spamu, zostało to zgłoszone do webh.pl zobaczymy jak dalej to sie potoczy .

Pozdrawiam

#363 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4092 postów
  • Firma:WHT

Napisany 19 grudzień 2011 - 17:33

Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostin...nie/24-webh-pl/
Profil firmy: http://www.webhostin...rma/24-webh-pl/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...yskusje-webhpl/
Chcesz zarobić na stronie lub ją wypozycjonować? Polecam Dodany obrazek oraz SeoPilot

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników