Dedyk Na Irc
Dedyk Na Irc
Napisany 06 październik 2007 - 13:30
Napisany 06 październik 2007 - 13:44
Co do samego serwera to Ci nie powiem bo nie interesuje się ircem.
Napisany 06 październik 2007 - 16:12
Nie wiem wtedy dlaczego Pan odpowiada?
Czyżby chciał Pan mieć torchę więcej postów?
Nie jest to pierwszy raz, gdy widzę Pana nick przy poście w ogóle nie zgodnym z tematem.
Pod irc możesz wybrać to ngz-server.de. Porty nie są zablokowane i zazwalają na takie coś (bynajmniej tak było około pół roku temu)
Napisany 06 październik 2007 - 16:24
Po drugie już dawno przekroczyłem wiek 14latka któremu zależy na ilości postów, jak by mi płacili za jeden post to rozumiem a tak to raczej nie.
Mój post miał za zadanie uświadomić użytkownikowi który założył ten temat że nie ma nielimitowanych łącz.
Napisany 06 październik 2007 - 17:33
Pr0, o 6.10.2007, 17:12, powiedział:
Nie wiem wtedy dlaczego Pan odpowiada?
Czyżby chciał Pan mieć torchę więcej postów?
Nie jest to pierwszy raz, gdy widzę Pana nick przy poście w ogóle nie zgodnym z tematem.
Pod irc możesz wybrać to ngz-server.de. Porty nie są zablokowane i zazwalają na takie coś (bynajmniej tak było około pół roku temu)
Chyba to ty chcesz mieć więcej postów bo @linux napisał cos senseownego
Napisany 06 październik 2007 - 17:50
Relayed, o 6.10.2007, 18:33, powiedział:
Nabijanie postów? Napisałem ofertę gdzie oferują serwery IRC. Twój post jest nabijaniem i nic nie wniąsłeś sensownego do tego tematu.
Relayed pozdrawiam i powodzenia w sprzedawaniu serwerów Counter'a
Napisany 06 październik 2007 - 18:22
Linux, o 6.10.2007, 14:44, powiedział:
Kurde bez jaj. To tak jakby ktos pytal o pogode, a pytany odpowiedzial "jutro wygramy z Armenia w pilke ręczna".
Skoro gosc pyta o dedyka pod irca to odpowiadam; w moich bookmarks wyszperalem http://www.earthshells.net/shell.htm
Doczytaj, bo na pierwszy rzut oka wydaje sie ze jest ok.
Powodzenia!
Shared hosting @ linuxpl.com
Dedicated server @ ovh.pl
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników