Problem Z Serwerem Dedykowanym W Ovh
Problem Z Serwerem Dedykowanym W Ovh
Napisany 02 październik 2007 - 01:31
ja się za bardzo na tym wszystkim nie znam ale mam taki problem
posiadam serwer dedykowany w ovh.pl
http://www.ovh.pl/pr...07pluslarge.xml
oraz postawioną na nim stronę www.nitroupload.com
i co jakiś czas czasami bardzo często a czasami żadziej pojawia się następujący problem
serwer działa cały czas normalnie ale strona się nie wyswietla pod tym adresem, strona po prostu się nie ładuje a po jakimś czasie pojawia się ze nie moze wyświetlić strony,
po jakimś czasie strona działa znowu poprawnie lub jak w plesku dam:
Serwer WEB (Apache) [uruchom ponownię tą usługę] lub jak zresetuję serwer wtedy strona odrazu działa poprawnie
Napisany 02 październik 2007 - 03:08
wisla, o 2.10.2007, 02:01, powiedział:
serwer działa cały czas normalnie ale strona się nie wyswietla pod tym adresem, strona po prostu się nie ładuje a po jakimś czasie pojawia się ze nie moze wyświetlić strony,
Serwer WEB (Apache) [uruchom ponownię tą usługę] lub jak zresetuję serwer wtedy strona odrazu działa poprawnie
Napisany 02 październik 2007 - 06:16
wisla, o 2.10.2007, 02:01, powiedział:
moduł wróżka nie zainstalowany...
zaglądnij w logi
Napisany 02 październik 2007 - 07:59
Jestem niemal pewny, że ten problem występuje podczas restartowanai się apache. Instalowales jakieś monitory restartujące apache w przypadku duzego obciążenia?
Napisany 02 październik 2007 - 08:01
Napisany 02 październik 2007 - 17:40
Wysłałem Ci oferte na PW
Pozdr
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników