Vps - Unix Storm
Rozpoczęte przez Orish, lip 11 2007 12:10
2 odpowiedzi na ten temat
Vps - Unix Storm
Napisany 11 lipiec 2007 - 12:10
Moje dotychczasowe doświadczenia z hostingiem wiązały się raczej z serwerami wirtualnymi. Jestem administratorem serwisu, którego popularność rośnie ostatnio w szybkim tempie i już teraz transfer miesięczny dobija do 50GB. Dodatkowo w planach mam uruchomienie browserskiej gry, która jak wiadomo b
rdzo obciąża serwer.
Wniosek jest prosty - czas znaleźć coś lepszego. Niestety jestem dość ograniczony finansowo, gdyż aktualne przychody z reklam sięgają ledwie kilkudziesięciu złotych miesięcznie, a VPS i dedyki zaczynają się gdzieś tak od 120. Znalazłem jednak tę ofertę firmy Unix Storm. Czy jest ona odpowiednia dla w/w serwisu i początkującej gry? Ktoś ma jakieś doświadczenia z nią związane?
I mam jeszcze pytanie, czy zarządzanie kontem VPS jest trudne, wymaga obycia (różni się jakoś
znacznie od zarządzania kontem na serwerze wirtualnym)?
rdzo obciąża serwer.
Wniosek jest prosty - czas znaleźć coś lepszego. Niestety jestem dość ograniczony finansowo, gdyż aktualne przychody z reklam sięgają ledwie kilkudziesięciu złotych miesięcznie, a VPS i dedyki zaczynają się gdzieś tak od 120. Znalazłem jednak tę ofertę firmy Unix Storm. Czy jest ona odpowiednia dla w/w serwisu i początkującej gry? Ktoś ma jakieś doświadczenia z nią związane?
I mam jeszcze pytanie, czy zarządzanie kontem VPS jest trudne, wymaga obycia (różni się jakoś
znacznie od zarządzania kontem na serwerze wirtualnym)?
Napisany 20 marzec 2008 - 20:09
Witam!
Propozycje firmy są dosyć ciekawe ale prosiłbym osoby które maja hosting w tej firmie o informacje na temat tej firmy.Nie odnalazłem na stronie informacji o firmie tak aby można było sprawdzić co to za firma.
Pozdrawiam i proszę o informacje.
Propozycje firmy są dosyć ciekawe ale prosiłbym osoby które maja hosting w tej firmie o informacje na temat tej firmy.Nie odnalazłem na stronie informacji o firmie tak aby można było sprawdzić co to za firma.
Pozdrawiam i proszę o informacje.
Napisany 20 marzec 2008 - 21:39
Nie wiem jak w wypadku VPS, ale podejrzewam że tak samo jak w wypadku serwerów gier. Kontakt bardzo dobry, nic nie pada, administrator pomocny 
Poczytaj tutaj -> http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google
Poczytaj tutaj -> http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników