Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Vps - Unix Storm

2 odpowiedzi na ten temat

Vps - Unix Storm

#1 Orish

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 8 postów
  • Firma:Insimilion

Napisany 11 lipiec 2007 - 12:10

Moje dotychczasowe doświadczenia z hostingiem wiązały się raczej z serwerami wirtualnymi. Jestem administratorem serwisu, którego popularność rośnie ostatnio w szybkim tempie i już teraz transfer miesięczny dobija do 50GB. Dodatkowo w planach mam uruchomienie browserskiej gry, która jak wiadomo b
rdzo obciąża serwer.
Wniosek jest prosty - czas znaleźć coś lepszego. Niestety jestem dość ograniczony finansowo, gdyż aktualne przychody z reklam sięgają ledwie kilkudziesięciu złotych miesięcznie, a VPS i dedyki zaczynają się gdzieś tak od 120. Znalazłem jednak tę ofertę firmy Unix Storm. Czy jest ona odpowiednia dla w/w serwisu i początkującej gry? Ktoś ma jakieś doświadczenia z nią związane?

I mam jeszcze pytanie, czy zarządzanie kontem VPS jest trudne, wymaga obycia (różni się jakoś 
znacznie od zarządzania kontem na serwerze wirtualnym)?

#2 Andrzej_wwg

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 10 postów
  • Imię:Andrzej

Napisany 20 marzec 2008 - 20:09

Witam!
Propozycje firmy są dosyć ciekawe ale prosiłbym osoby które maja hosting w tej firmie o informacje na temat tej firmy.Nie odnalazłem na stronie informacji o firmie tak aby można było sprawdzić co to za firma.
Pozdrawiam i proszę o informacje.

#3 xorg

PHP, SEO & vBulletin developer

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1592 postów

Napisany 20 marzec 2008 - 21:39

Nie wiem jak w wypadku VPS, ale podejrzewam że tak samo jak w wypadku serwerów gier. Kontakt bardzo dobry, nic nie pada, administrator pomocny ;)

Poczytaj tutaj -> http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google
Funkcjonalna, sprawna wyszukiwarka mp3 muzyki klubowej :) a tu serwery CS ;)

Polecam serwery VPS.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników