Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

Opinie neteasy.pl Net.easy

70 odpowiedzi na ten temat

Opinie neteasy.pl Net.easy

#61 Mruczek

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 113 postów
  • Imię:Grzegorz

Napisany 27 listopad 2010 - 12:19

Za dużo edytowania postu :-) 
Kot Mruczek

#62 Konrad.K

programmer

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 791 postów
  • Imię:Konrad

Napisany 31 grudzień 2010 - 14:14

Miałem jakiś czas niewielkie konto, zero problemów, kontakt bardzo dobry. Polecam.

#63 jaromir76

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisany 03 styczeń 2011 - 15:33

Ja ma opcję SEO 8ip - cena niska i jakość też jak cena Pady, pady, i pady - w sumie to na zaplecze ale pady codziennie i chyba co godzinę - ale to co można mieć za taką cenę.
tworzenie prezentacji - prezentacje multimedialne

#64 patryk

og. carpe diem.

• Moderatorzy
  • 1814 postów

Napisany 03 styczeń 2011 - 17:37

w sumie to na zaplecze
Nawet nie w sumie, a właśnie na zaplecze ;).

ale pady codziennie i chyba co godzinę - ale to co można mieć za taką cenę.
Za mało dramaturgii, powinnieneś napisać, że są pady co minutę, wtedy dopiero byłoby "fajnie" :-).

A już na serio, jeśli chodzi o SEO to serwer pixie przez ostatnie 14 dni według pingdoma sprawdzającego port 80 co 15 mins zanotował uptime 99,6% (co daje kilkadziesiąt minut przerwy, w dodatku była ona w środku nocy), a dixie i cuddy równe 100 (przy gwarancji 99% na konta z oferty SEO). Badania ping dla wszystkich serwerów = 100%. Wykresami służę na priv. Jeśli jest to problem z jakimś "specyficznym" skryptem to też daj znać na priv albo do BOKu a sprawdzimy to.
"Pozdrowionka i ocenka".
www.neteasy.pl

#65 grykom

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 17 postów
  • Imię:Radosław

Napisany 07 luty 2011 - 18:08

Mam w Neteasy VPS od jakiegoś czasu i mogę z czystym sumieniem polecić.
Sam serwer działa bez przerw, natomiast muszę tutaj pochwalić przede wszystkim rewelacyjny kontakt, zarówno przed zakupem, jak i po. Odpowiedzi pojawią się w błyskawicznym tempie i widać zaangażowanie w tym wszystkim.

Miałem dedyka w livenet.pl / slaskdatacenter, miałem konta w hekko oraz ionic (pakiet seo) i jeszcze nigdzie nie spotkałem się z takim profesjonalizmem - atmosfera nie jest tutaj sztywna, oficjalna - lecz bardziej luźna.

Polecam i dziękuję! :P

#66 maniack

Stały użytkownik

• WHT+
  • PipPipPipPipPip
  • 284 postów
  • Firma:netBOMB

Napisany 04 czerwiec 2011 - 14:22

Po prawie 4 latach w Neteasy muszę przyznać, że jest to jedna z najlepszych firm hostingowych w tym kraju. Jakością nie ustępuje firmom z najwyższej półki (iq, dhosting), zarówno pod względem działania, jak i obsługi klienta.
Niestety ostatnio coraz bardziej dokucza mi brak PHP 5.3, które jak dla mnie powinno być od dłuższego czasu standardem w każdym hostingu. Co gorsza BOK twierdzi, że w najbliższym czasie nie planują takiej zmiany. Przez to można odnieść wrażenie, że firma stoi w miejscu - osiągnęli odpowiedni wysoki poziom, który skutecznie utrzymują, ale nic ponad to.
Mam nadzieję, że jednak ogarną się w miarę szybko, bo nie chce mi się przenosić wszystkich klamotów do innej firmy :)

#67 patryk

og. carpe diem.

• Moderatorzy
  • 1814 postów

Napisany 04 czerwiec 2011 - 14:45

maniack: przemyśleliśmy tą sprawę, mamy już napisany odpowiedni plugin do DA i PHP 5.3 będzie w przyszłym tygodniu do wyboru w panelu :).
"Pozdrowionka i ocenka".
www.neteasy.pl

#68 maniack

Stały użytkownik

• WHT+
  • PipPipPipPipPip
  • 284 postów

Napisany 04 czerwiec 2011 - 15:04

Hurra! :)

#69 Pantheon

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 141 postów

Napisany 17 sierpień 2011 - 16:56

Witam,

Jestem na kupnie VPSa pan "patryk" zaproponował mi swoją fimę NetEasy a - opinie tak dobre jak wyżej napisane mimo upływu czasu?

Pozdrawiam!

ps. DataCenter to eTOP? :)

Ten post był edytowany przez Pantheon dnia: 17 sierpień 2011 - 16:59

POLECAM: Unixstorm.org / Shooters.pl ! Aktualnie korzystam z usług: ViHost.PL

#70 maniack

Stały użytkownik

• WHT+
  • PipPipPipPipPip
  • 284 postów

Napisany 17 sierpień 2011 - 19:09

^ Pod względem jakości bez zmian - wciąż równy, wysoki poziom :)
Tak, serwerownia to Etop.

#71 Tomasz Fiedoruk

BOSS

• Administrator
  • 4326 postów
  • Firma:WHT

Napisany 19 grudzień 2011 - 16:36

Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostin...176-neteasy-pl/
Profil firmy: http://www.webhostin...176-neteasy-pl/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...usje-neteasypl/
Masz stronę? Zarabiaj na sprzedaży linków. Gwarantowane stawki od pierwszego dnia SeoPilot

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników