Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

Ci Się Dzieje Do Diaska Z Blink.pl ?

4 odpowiedzi na ten temat

Ci Się Dzieje Do Diaska Z Blink.pl ?

#1 pikystudio

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 1 postów
  • Firma:PINKY STUDIO

Napisany 11 kwiecień 2007 - 09:10

Witam wszystkich.
Moje pytanie dotyczy oferty BLINK.pl do tej pory bylem z nej zadowolony. Ale od czasu kiedy polaczyli sie z SISCO no paranoja normalnie. Niema tygodnia bez awarii.. albo nie mozna dostac sie do poczty. Albo nie dziala serwis www... albo bazy danych nie dzialaja.. a teraz to niby baza dziala ale nie wszystko...

Serwis mojego klienta, ktory utrzymuje si ena moim serwerze nie dzial juz od kilku dni... a w BLINK.pl mnie zbywaja!

do 20.oo dziala ich HELP LINE ale o 19.20 juz nikt nie odbiera telefonow!

Moze ktos poleci mi jakis iny serwis... albo co zrobic takiej sytuacji?

pozdrawiam

#2 Tomi

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1124 postów

Napisany 11 kwiecień 2007 - 09:53

Dziwne mam tam mało istotą stronę ale nie zauważyłem problemów. Może wystarczy zadzwonić. (najlepiej do Poznania). Może twój internet strajkuje?

#3 moron

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 526 postów

Napisany 11 kwiecień 2007 - 10:24

znajomy serwis jest tam
o ile mi wiadomo to pady sa (baza) ale malo kiedy
SICSO raczej stawia na jakosc

#4 ksk

Rugot

• WHT Pro
  • 1203 postów
  • Firma:4EverNet sp.z.o.o
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:Kisielewski

Napisany 11 kwiecień 2007 - 15:38

w sumie w sisco mam resellera ale nie skarże sie zbytnio oprócz ns do domen chore zebym za każdym razem musiał do nich maila wysyłać
Spotkasz Mnie na Spodek 2.0

#5 Cxz

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisany 11 kwiecień 2007 - 15:53

Nie mam tam serwera, więc na ten temat nie mogę się wypowiedzieć. Mam za to kilka domen i wszystko jest bez najmniejszego problemu. Rok temu opłaciłem domenę - omyłkowo - dwukrotnie, miła Pani zadzwoniła i zaproponowała zwrot pieniędzy lub przedłużenie na dwa lata. U mnie mają dużego plusa.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników