[opinia] Netmark.pl
- «
- Poprzedni
- Strona 5 z 5
- 3
- 4
- 5
[opinia] Netmark.pl
Napisany 03 czerwiec 2011 - 15:38
Napisany 03 czerwiec 2011 - 16:30
W tym właśnie problem, że nie wiemy
Pan zgłasza problem lecz nie potrafi udzielić podstawowej informacji. Gdzie tu logika ?
Dokładnie 242 dni minęło od zgłoszenia w którym wysłał Pan wiadomość do interii a ta zwróciła Panu błąd: Diagnostic-Code: X-Postfix; unknown user
Dziś zgłosił Pan, że wiadomości do Państwa nie docierają i Państwo nie mogą wysyłać wiadomości.
Pracownik poprosił o podanie konkretnych informacji, zwrotki adresy itd.
Pracownik NIE NAPISAŁ Panu:
Jest to kolejne kłamstwo.
Wciąż oczekuję na kontakt z naszym działem technicznym.
Jestem w stanie przyjąć każdą krytykę ( nikt nie jest doskonały ) lecz proszę pisać prawdę i przede wszystkim udzielić nam informacji na podstawie których będziemy mogli Panu pomóc.
Napisany 21 czerwiec 2011 - 12:02
Po pierwsze uprzejmie ponownie proszę aby nie oskarżał mnie Pan o kłamstwo. Państwa BOK: 1) odsyłał nas do innych BOK, 2) odpowiadał długo 3) zamykał samowolnie tickety - i tak to wygląda z naszej strony. Nie mam zamiaru się z Panem bawić w przepychanki, gdyż - jak Pan zapewne wie - właśnie kończymy przerzucać wszystko do innej firmy.
Pomimo Pana niemiłych komentarzy na tym forum, powtarzam - miło wspominam netmark, niestety biznes to biznes i znikająca strona z sieci czy niedochodzące maile są - z naszego punktu widzenia - niedpouszczalne. Nadal jednak polecamy mniej wymagającym klientom Państwa hosting jako tani i szybki. Proszę tego nie zepsuć kolejną osobistą uwagą.
Napisany 29 lipiec 2011 - 12:06
Dla odmiany nie polecam poczty w Netmark. Serwer pocztowy z którego korzystaliśmy zbyt często bywał niestabilny, często (szczególnie ostatnio) nie można było pobrać lub wysłać poczty. Wielokrotne monity w tej sprawie kończyły się odp. typu "...Serwer pocztowy działa aktualnie bez najmniejszych problemów...." i tyle. Ponieważ sytuacja nie zmieniała się postanowiłem zrezygnować z usług firmy Netmark.
Reasumując pod wirtualny serwerek www z czystym sumieniem polecam wszystkim którzy nie mają zamiaru korzystać z poczty. Poczty via Netmark nie polecam.
Napisany 19 grudzień 2011 - 16:33
Profil firmy: http://www.webhostin...180-netmark-pl/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...usje-netmarkpl/
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zamknięty