Proste.pl
Proste.pl
Napisany 14 czerwiec 2010 - 13:13
martwi mnie jedynie stara wersja php i brak rabatów dla stałych klientów, no i przydał by się jakiś autorski skrypt do skrzynek pocztowych.
Napisany 02 październik 2010 - 03:04
Napisany 02 październik 2010 - 07:55
Chciałbym wyrazić opinie n/t kilku hostingów (z których korzystam dłużej niż 2 lata), co niniejszym czynię.
2 lata temu przeniosłem kilka stron z serwera drugiego (livenet.pl) a obecne slaskdatacenter.pl i zapomniałem co to problemy z hostingiem i fakturami (sic!).
Obsługa fenomenalna, na każde z pytań otrzymałem odpowiedź w ciągu kilku godzin. Tak to ma wyglądać.
I jeszcze jedna kwestia, bo widzę że nigdzie proste.pl nie informuje o tym, a myślę, że to może być ciekawe. W ostatniej korespondencji e-mail, otrzymałem informację o nowej ofercie (tj. większych transferach). Czy ktoś jeszcze został już poinformowany o planowanym wprowadzeniu nowych pakietów ?
Aha, ostatnio uległ poprawie Panel użytkownika, wiele się nie zmieniło, ale jest przyjaźniejszy (w formie). Ogólnie przejrzyste i Proste funkcje.
trytyt, o 02 październik 2010 - 03:04, powiedział:
Nie otrzymuje żadnego SPAMu.
Napisany 02 październik 2010 - 08:24
Napisany 02 październik 2010 - 08:38
majkeldug, o 02 październik 2010 - 08:24, powiedział:
Zapomniałem jeszcze o jednym dodać - zadania CRON, istnieje możliwość ustawienia tychże w Panelu, w przypadku pozostałych hostingów na których utrzymuje strony, tej opcji brakuje. Tzn., jest dostępna ale muszę za każdym razem pisać @ z prośbą o ustawienia zadania podając nazwę pliku.
Napisany 02 październik 2010 - 10:43
pehape, o 02 październik 2010 - 08:38, powiedział:
To ja nie wiem z czego Ty korzystasz kolego bo ja przerobilem juz dużo firm polskich i kilka zagranicznych ale z brakiem crona się nie spotkałem ...
EDIT:
IMAP'u w proste niema
Napisany 02 październik 2010 - 10:47
trytyt, o 02 październik 2010 - 10:43, powiedział:
Wszystkie hostingi z których korzystam oferują taką funkcję, ale nie wszystkie dają możliwość zarządzania zadaniami CRON za pośrednictwem Panelu użytkownika. To miałem na myśli.
Napisany 02 październik 2010 - 12:24
pehape, o 02 październik 2010 - 10:47, powiedział:
Wszystkie hostingi z których korzystam oferują taką funkcję, ale nie wszystkie dają możliwość zarządzania zadaniami CRON za pośrednictwem Panelu użytkownika. To miałem na myśli.
Ja tez to miałem na myśli
Napisany 02 październik 2010 - 12:53
Napisany 07 listopad 2010 - 20:12
Proste.pl wprowadziło chyba w dniu dzisiejszym nową ofertę. Z tego co widzę zwiększono transfery i dodano nowy pakiet - Dla Ekspertów.
W końcu mogę wynieść się z slaskdatacenter.pl, gdyż po pierwsze proste.pl to jeden z najlepszych hostingów na polskim rynku, który intensywnie testuje od 2 lat, po drugie w tej samej cenie rocznej dostanę z tego co widzę większy transfer, a po trzecie po prostu ten hosting uwielbiam za brak problemów jakichkolwiek, kiedykolwiek i niesamowicie szybką obsługę techniczną, bezproblemowe faktury "bez proszenia się".
Napisany 19 grudzień 2011 - 16:43
Profil firmy: http://www.webhostin.../191-proste-pl/
Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostin...kusje-prostepl/
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zamknięty