Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Pad Tktelekom?

3 odpowiedzi na ten temat

Pad Tktelekom?

#1 mancin

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisany 06 lipiec 2006 - 19:00

Witam
Dzisiaj w godzinach 18.00 -19.30 doswiadczyłem padu łącza z TK . Czy u Państwa korzystajacych z tktelekom tez były problemy? Przyznam,że po 4 latach w tepsie nie wiedziałem co to jest pad łącza. Teraz już wiem ;)

#2 Bartosz Gadzimski

Administrator

• Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2306 postów
  • Firma:Fobi

Napisany 06 lipiec 2006 - 19:26

Jakieś problemy były, ale ja tutaj mówie o łączu dostępowym.
"Fobi" Bartek Gadzimski
Kontakt w sprawach administracyjnych: admin@wht.pl

#3 shive

Weteran WHT

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1164 postów

Napisany 06 lipiec 2006 - 19:32

@mancin: nic nowego, poczytaj archiwum pl.internet.polip

#4 mancin

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisany 07 lipiec 2006 - 16:06

dzisiaj znowu to samo , ale juz tylko na 15 minut , do wczorajszego się przyznali, do dzisiejszego już nie ;) Pozytywnym efektem jest spadek pingów - w niektórych przypadkach o połowę (np onet miałem 28 ms, teraz jest 15 , wp przedtem 12 teraz jest 9-10 .
Tak na marginesie, zakładając to łącze miałem przyjemność odwiedzić serwerownię TK ("bo szef tam jest i tylko on może protokół podpisać") i "tak dla jaj" spytałem się jak często ten sprzęt pada...admin powiedział "nigdy proszę pana, my tu zbyt ważnych klientów mamy" hehe
Edit :
Dzizas, dzisiaj znowu i to na 3 godziny

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników