Skocz do zawartości


 

Zdjęcie

Dziwne przejścia

Dziwne przejścia plesk panel

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

Dziwne przejścia

#1 Weber

Weber

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 44 postów
  • Firma:W trakcie realizacji.
  • Imię:Jakub

Napisany 25 sierpień 2014 - 19:34

Witam,

 

Korzystał ktoś z  Parallels Plesk?

 

Mam dziwny problem z jego  funckjonowaniem, domeny działają, a subdomen, tak zwanych (poddomen) nie odczytuje serwer, po utworzeniu  poddomeny nie działa, kompletnie nic, mimo, iż  ustawienia według Pleska zaszły poprawnie, poddomena istnieje, a mimo to, otrzymuje taki o to kominikat za każdym razem:

 

 

 

Strona internetowa jest niedostępna

 

Nie wiem dlaczego ciągle mam tą informacje, wszystkie ustawienia, w tym licencja są w porządku..

 


Edytowany przez Weber, 25 sierpień 2014 - 19:36.

  • 0

#2 Weber

Weber

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 44 postów
  • Firma:W trakcie realizacji.
  • Imię:Jakub

Napisany 30 sierpień 2014 - 21:18

Odświeżam, problem występował i występuje dalej,  nie wiem gdzie uzyskać pomoc w tej kwestii, nigdzie nie jest opisany nawet podobny problem.

 

Nie mam pojęcia, naprawdę, dlaczego tak się dzieje, robiłem już wszystko co było możliwe.


  • 0

#3 Miłosz

Miłosz

    Weteran WHT

  • Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4030 postów
  • Skąd:Tuchola
  • Firma:Sys-Com / M-Networks Sp. z o.o.
  • Imię:Miłosz
  • Nazwisko:Oller

Napisany 30 sierpień 2014 - 21:38

A mógłbyś zapodać tu ip serwera, nazwe domeny i subdomene z jaką jest problem? Ewentualnie na PM jak sie wstydzisz ;)


  • 0

#4 SiXwishlist

SiXwishlist

    Freedom Forever

  • Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2367 postów
  • Skąd:Great Britain
  • Firma:SiXwishlist

Napisany 30 sierpień 2014 - 23:16

Witam,

 

Korzystał ktoś z  Parallels Plesk?

 

Mam dziwny problem z jego  funckjonowaniem, domeny działają, a subdomen, tak zwanych (poddomen) nie odczytuje serwer, po utworzeniu  poddomeny nie działa, kompletnie nic, mimo, iż  ustawienia według Pleska zaszły poprawnie, poddomena istnieje, a mimo to, otrzymuje taki o to kominikat za każdym razem:

 

 

Nie wiem dlaczego ciągle mam tą informacje, wszystkie ustawienia, w tym licencja są w porządku..

 

 

DNS


  • 0






Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: plesk, panel

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników