Mam do was jedno pytanie
Zagrożenia w sieci - projekt
Zagrożenia w sieci - projekt
Napisany 22 luty 2012 - 19:41
Mam do was jedno pytanie
Napisany 22 luty 2012 - 20:26
Temat bardzo szeroki, jak nie chcesz pisać książki o tym to musisz zawęzić temat
Np. Ataki na serwery i wypisać (no i opisać) rodzaje ataków np. dos/ddos, brute-force itp.
Jak chcesz oszustwa na allegro to też musisz znaleźć jakiś przykład w necie (np. że ludzie cegły zamiast telefonów wysyłali albo ziemniaka) i opisać na co uważać przy takich aukcjach (albo zdjęcia zamiast towaru - też widziałem taką aukcję koleś sprzedawał zdjęcia gry w cenie gry
SerwerStatus.pl - monitorowanych ponad 70 serwerów z 3 Polskich lokalizacji.
Napisany 22 luty 2012 - 20:40
Włamy na maile, konta społecznościowe, włamy na serwery, nielegalne praktyki dotyczące serwerów (ddosy etc), kradzieże tożsamości, wyłudzenia, inwigilacja (głównie fejs), kradzieże kasy z kont bankowych, wyłudzanie kasy, danych osobowych, oszustwa na aukcjach, prześladowanie, nękanie, stalking, przemoc psychiczna etc etc etc
Napisany 22 luty 2012 - 20:55
Myślę że możesz też opisać to samo w projekcie,
Post powered by ToFFiK
© All rights reserved Pozdro
Najtańsze serwery gier slot CS 99gr Serwery VPS Serwery WWW Reseller
Napisany 22 luty 2012 - 23:00
Napisany 23 luty 2012 - 00:17
Tomiz, o 22 luty 2012 - 23:00, powiedział:
Gimnazjum to gimnazjum...
Wyobraź sobie że ja dzisiaj (jestem w 3kl. tech) wziąłem test online z tego roku (egzamin zawodowy) i zacząłem na spokojnie rozwiązywać to się okazało że... Na 50 pytań nie mieliśmy około 30 tematów...
Z moją wiedzą zaliczyłem na 60% (do zdania potrzeba chyba minimum 75%) i tak większość rzeczy które tam były i znałem odpowiedź to nie ze szkoły a z domu z własnego doświadczenia czy nawet tu z WHT utkwiło w pamięci
Później się dziwią że na całą szkołę zdają 2-3 osoby - tyle że podobno u mnie w szkole z zawodowych jest największy poziom nauczania z w Warszawy a szkoła jako jedna z niewielu w województwie w 100% wypełnia program nauczania w technikum... A uczniowie i tak nic nie umieją i nie chodzi o to że w szkole nie uważają tylko po prostu dostajesz schemat płyty głównej i za co odpowiada kwadracik nr1 a nic takiego w szkole nie było i weź zdaj... Jak dochodzi jeszcze egzamin praktyczny
Cała edukacja w Polsce jest o kant dupy potłuc a ministra to powinni nie to że zdymisjonować co rozstrzelać
SerwerStatus.pl - monitorowanych ponad 70 serwerów z 3 Polskich lokalizacji.
Napisany 23 luty 2012 - 01:12
W 2kl. jest 17 przedmiotów. Jak to ogarnąć? Co z tego, że jest ścisłowcem, jak mam gościa z fizyki, który uczy w szkole jakieś 100-150lat i nie potrafi nam już wiedzy przekazać. Po prostu go nikt nie rozumie, a gdy tłumaczymy sobie nawzajem - nagle fizyka staje się prosta.
"Poraszka płemiesze, poraszka. Nafet polskiego siem nie nauczym, bo interpretacia w dzisiejszych czasach to kłucie tego co mufi nauczycielka na pamiędź"
Ten cytat to moje własne słowa. Będę kiedyś sławny przez te słowa.
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników