Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

- - - - -

[opinie] ServerSite.eu

23 odpowiedzi na ten temat

[opinie] ServerSite.eu

#21 Kamil Urbanek

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisany 23 kwiecień 2012 - 12:59

hmm chwaliłem ich vps do dzisiaj ale 4 resety w 2 godziny to jak dla mnie za dużo i przenoszę się do konkurencji...
do tej pory było ok ale od jakiegoś tygodnia chyba maszyny są zbyt przeciążone a jak każdy wie na overselling nie ma miejsca w internecie :)

#22 ServerSite.eu

Czasami na forum

• Firma Bronze
  • 28 postów
  • Firma:Serversite.eu

Napisany 27 kwiecień 2012 - 07:09

Analizując Pański problem dotyczący serwera nie zaobserwowaliśmy żadnych nieprawidłowości w jego działaniu, nie dotarliśmy również do dostępnych zgłoszeń czy też jakiegokolwiek kontaktu w sprawie, dotyczącej awarii bądź niepoprawnego działania serwera. Z postu który Pan umieścił można wnioskować że stara się Pan zareklamować konkurencje a zepsuć opinie innej firmie, ciekawa forma. Bo zazwyczaj klienci piszą najpierw zgłoszenia kontaktują się z firmą a nie oczerniają na forum. Zawsze istnieje możliwość zwrotu wpłaconych należności jeśli usługa nie spełnia potrzeb klienta ale oczywiście w ramach zdrowego rozsądku nie 3 dni przed końcem abonamentu. Dlatego zgłaszanie awarii czy problemów w działaniu usług portalu jest dla nas istotne abyśmy mogli szybko rozwiązać problem a przede wszystkim zrekompensować użytkownikowi jego rudy i problemy.
Z poważaniem
ServerSite.eu

#23 kamilek

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 248 postów

Napisany 27 kwiecień 2012 - 08:51

Zobacz postKamil Urbanek, o 23 kwiecień 2012 - 12:59, powiedział:

hmm chwaliłem ich vps do dzisiaj ale 4 resety w 2 godziny to jak dla mnie za dużo i przenoszę się do konkurencji...
do tej pory było ok ale od jakiegoś tygodnia chyba maszyny są zbyt przeciążone a jak każdy wie na overselling nie ma miejsca w internecie Dodany obrazek

Chyba jeszcze mało wiesz na temat internetu... CAŁY Internet oversellingiem stoi, do łącz po zasoby składowe...
Między "pingiem" a "blastem" kąsam kogo popadnie...

#24 Edart

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 880 postów
  • Firma:FHU EDART

Napisany 27 kwiecień 2012 - 11:12

Zobacz postKamil Urbanek, o 23 kwiecień 2012 - 12:59, powiedział:

do tej pory było ok ale od jakiegoś tygodnia chyba maszyny są zbyt przeciążone a jak każdy wie na overselling nie ma miejsca w internecie Dodany obrazek

a tak poza tym to ciężko w XXI wieku bez wody i prądu żyć ?
bo rozumiem że już od dawna nie masz, rezygnując po którejś tam awarii

Najlepszy tani hosting
stron www.
Bierzesz co potrzebujesz hosting skrojony na miarę
( ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru )
Tanie serwery shoutcast , e-rds, autopiloty mp3 i ACC+, TransCoder ...

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników