Nokia E72
Nokia E72
Napisany 01 luty 2012 - 19:49
Czy ktoś z Was posiada ten telefon?
Hosting zapewnia ViHost.pl
Napisany 01 luty 2012 - 20:05
Wady: Mały ekran
Bateria całkiem długo trzyma.
| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |
| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |
Napisany 01 luty 2012 - 20:34
Nie jest zbyt delikatna? Miałem E52 - i jak z jajkiem, szczególnie ten dekielek z tyłu.
Napisany 01 luty 2012 - 20:45
Bardzo dobrze sprawuje się jako nawigacja satelitarna i do pisania sms, klawiaturka pomimo tego, że jest mała bardzo fajnie się na niej pisze.
Telefon nie jest delikatny, jak spadnie nawet na jakiś dywan nic się nie stanie, na betonie nie sprawdzałem
Nokia ma mocne wykonanie obudowy aluminiowej, więc trzyma się w całości nieźle.
Ten post był edytowany przez www.mzone-net.eu dnia: 01 luty 2012 - 20:46
| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |
Napisany 01 luty 2012 - 21:14
BTW mzone: E72 ma mały ekran ? ;-) Jeśli porównywać do jakichś dotykowców >3,5' to mały, ale porównując do np e52 to dużo większy ;-)
Napisany 01 luty 2012 - 23:55
Dla mnie był za mały, używam telefonu do wielu rzeczy i niestety potrzebuje prawie monitora.
Ale idzie się przyzwyczaić, telefonik jest godny polecenia.
Napisany 02 luty 2012 - 11:13
Był bym niezmiernie wdzięczny
Nie muli, nie zawiesza się i nie ma jakiś tragicznych przypadłości jak to ludzie na forach wypisują?
Napisany 02 luty 2012 - 13:51
YagAA, o 01 luty 2012 - 21:14, powiedział:
Mam E72 od półtora roku i naprawdę nie narzekam na telefon. Ma Symbiana, co w dzisiejszych czasach nie jest "wow" i czasami ogranicza mnie, ale ogólnie daję radę.
Raz mi upadła na asfalt na parkingu. Uderzyła centralnie bokiem, odbiła się i uderzyła drugim bokiem. Była w dołączonym pokrowcu, więc przeżyła. Na jednej ściance mam małą ryskę tylko.
Jedynie co mnie denerwuje to czasami tylna klapka się sama otwiera. Raz prawie bym ją zgubił :/
Co do działania poczty - synchronizacji kontaktów nie sprawdzałem, z emial korzystał tylko przez wbudowaną aplikację Email w Nokie i nie narzekałem. Właściwie często szybciej na telefon dostawałem powiadomienie o nowej wiadomości, niż ajax w przeglądarce potrafił się odświeżyć :]
Zbieram punkty______________________________________________\/
PS. Co jest do wygrania? xD
Napisany 13 luty 2012 - 10:57
Jak trochę ją zmęczę - napiszę co i jak
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników