Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • progreso.pl

    Partner technologiczny

    Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

    Partner technologiczny

    Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

    Partner technologiczny

    S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

    Partner technologiczny

    Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

 

AdSense wyłączono


7 odpowiedzi na ten temat

AdSense wyłączono

#1 krzysiek02

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 33 postów

Napisany 27 styczeń 2012 - 18:57

Witam. Dzisiaj dostałem wiadomość od google że moje konto zostało wyłączone.
Powód:

Po dokładnym sprawdzeniu naszych danych, stwierdziliśmy, że Państwa konto AdSense może generować nieprawidłowe działania. Mając na uwadze zabezpieczenie reklamodawców AdWords przed ponoszeniem zawyżonych kosztów związanych z nieprawidłowymi działaniami, musimy wyłączyć Państwa konto AdSense. Wysokość zaległych należności na Państwa koncie, jak również udział w przychodach Google, zostaną zwrócone odpowiednim reklamodawcom.

Prosimy zrozumieć, że są to działania, które podejmujemy w celu zachowania skuteczności systemu reklamowego Google, a zwłaszcza relacji reklamodawca - wydawca. Zdajemy sobie sprawę, że może to być dla Państwa niedogodne, dlatego z góry dziękujemy za zrozumienie i współpracę.

Moja strona to hosting zdjęć. Istnieje ok 3 tyg. Był wykupowany mailing i autosurf. W własne reklamy nie klikałem. Wszystkich klików miałem 3 więc dziwie się że google podjęło taką decyzję. Teraz piszę odwołanie ale nie wiem co wpisać w

Źródło(a) treści na Twojej stronie:

Główne źródła odwiedzin na stronie: *

Użytkownik nie zgadza się na otrzymywanie ofert od firm.


#2 AceDude

    Stały użytkownik

  • WHT Pro
  • PipPipPipPipPip
  • 246 postów
  • Skąd:Wrocław
  • Firma:Zirio
  • Imię:Łukasz

Napisany 27 styczeń 2012 - 19:17

Decycja prawidłowa. Autosurf nie jest niczym w 100% dobrym.

Ten post był edytowany przez AceDude dnia: 27 styczeń 2012 - 19:18


#3 krzysiek02

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 33 postów

Napisany 27 styczeń 2012 - 19:21

Tylko że ja o tym nie wiedziałem.

#4 bartez119

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 134 postów
  • Skąd:Głogów
  • Firma:Brak
  • Imię:Bartosz
  • Nazwisko:Stępień

Napisany 27 styczeń 2012 - 19:36

Było o tym w regulaminie. Nie martw się ja też takie coś dostałem, bo user na moim hostingu(darmowym oczywiście :) ) też używał autosurfa. Nie masz nawet co pisać odwołania, bo i tak odrzucą je, przynajmniej w moim przypadku tak zrobili.

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go.

#5 xorg

    PHP, SEO & vBulletin developer

  • WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1591 postów
  • Skąd:Łódź

Napisany 27 styczeń 2012 - 19:36

A wystarczyło przeczytać regulamin. Teraz szukaj innych reklam ;)
Funkcjonalna, sprawna wyszukiwarka mp3 muzyki klubowej :) a tu serwery CS ;)

Polecam serwery VPS.

#6 krzysiek02

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 33 postów

Napisany 27 styczeń 2012 - 19:43

Napisałem odwołanie jak odpiszą dam znać co i jak.

#7 N0Name

    Stały użytkownik

  • WHT Pro
  • PipPipPipPipPip
  • 367 postów
  • Skąd:PL
  • Firma:magicts.pl
  • Imię:Szymon

Napisany 27 styczeń 2012 - 20:02

Nawet nie łudź się ze oblokują ci konto, google to stanowcza firma, a autosurf w przypadku adsense jest niedozwolony i to chyba nie tylko w adsense, było pomyśleć wczesniej zaznajomić się z regulaminem:]
Szukasz Darmowego Kanału na Serwerze Teamspeak3? Zajrzyj na MAGICTS.pl - IP TS3: ts3.magicts.pl:9987

#8 bartez119

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 134 postów
  • Skąd:Głogów
  • Firma:Brak
  • Imię:Bartosz
  • Nazwisko:Stępień

Napisany 27 styczeń 2012 - 20:02

Jeżeli używałeś autosurfa to nie masz szans na to aby cię odbanowali.

@UP byłeś szybszy ;}

Ten post był edytowany przez bartez119 dnia: 27 styczeń 2012 - 20:03






1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników