Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Dwie domeny jeden hosting - prywatność

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
5 odpowiedzi na ten temat

Dwie domeny jeden hosting - prywatność

#1 atomic77

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisany 25 styczeń 2012 - 08:24

Mam pytanie, na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi. A może po prostu nie potrafięznaleźć słów kluczowych do zadania odpowiedniego pytania;)

Chciałbym kupić 2 domeny .pl i podpiąć je do 2 katalogów na jednym koncie hostingowym
Jedna - będzie ze mną osobiście związana
Druga - wolałbym żeby nie była kojarzona ze mną

Czy coś takiego jest możliwe? Czy ktoś będzie w stanie je powiązać ze sobą? Może nie mam tu na myśli speców w tej dziedzinie, ale czy gdzieś w googlu, albo w adresie strony, komuś nie wyskoczy że te dwie strony są na jedną osobę? Wiem, że we whois nie będę figurował.
To nie będzie nic bardzo popularnego;) więc nie warto mi opłacać dwóch kont. A planuję takie rzędu 60-80zł rocznie, np. hekko.

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

#2 Hekko.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1273 postów
  • Firma:HEKKONET
  • Imię:Damian
  • Nazwisko:Gałązka

Napisany 25 styczeń 2012 - 10:48

Jeśli nie będą do siebie linkowały, jeśli nie będziesz miał dedykowanego IP tylko dla siebie to tylko operator będzie o tym wiedział.

#3 theqkash

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 669 postów
  • Imię:Łukasz

Napisany 25 styczeń 2012 - 13:52

http://www.omnihost.pl/oferta-seo.html
Oferta "Start".
Masz 5 adresów IP do wykorzystania.

Ten post był edytowany przez theqkash dnia: 25 styczeń 2012 - 13:52

Jeśli hosting w Polsce to tylko Castpol, a jeśli w Holandii/UK bez limitów to tylko Site5 - (a kod FREETRIAL przy zamówieniu na 1 miesiąc pozwala testować za darmo!).
Jeśli VPS'y to jedynie Ultimahost - VPS_50 - 50% rabatu na pierwszą płatność za serwer VPS.
Otrzymaj 100% więcej pieniążków z pierwszej wpłaty w e24cloud!

#4 SaVaGe123

Regularny użytkownik

• Użytkownicy
  • 96 postów

Napisany 25 styczeń 2012 - 14:19

Ja mam podpięte 2 i nie ma możliwości aby ktoś ze ze sobą powiązał, oczywiście oprócz administratora.

#5 theqkash

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 669 postów
  • Imię:Łukasz

Napisany 25 styczeń 2012 - 14:24

Zobacz postSaVaGe123, o 25 styczeń 2012 - 14:19, powiedział:

Ja mam podpięte 2 i nie ma możliwości aby ktoś ze ze sobą powiązał, oczywiście oprócz administratora.
Ktoś bardziej cwany sprawdzi IP jednej i drugiej domeny i sobie powiąże ;)
Jeśli hosting w Polsce to tylko Castpol, a jeśli w Holandii/UK bez limitów to tylko Site5 - (a kod FREETRIAL przy zamówieniu na 1 miesiąc pozwala testować za darmo!).
Jeśli VPS'y to jedynie Ultimahost - VPS_50 - 50% rabatu na pierwszą płatność za serwer VPS.
Otrzymaj 100% więcej pieniążków z pierwszej wpłaty w e24cloud!

#6 atomic77

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisany 25 styczeń 2012 - 16:02

dziękuję za odpowiedzi:)
oczywiście nie chodzi o super tajne strony, więc to mi wystarczy :)

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników