Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Hosting VPS + Wirtualny portfel [SMS, przelew, PayPal]

25 odpowiedzi na ten temat

Hosting VPS + Wirtualny portfel [SMS, przelew, PayPal]

#21 Majka

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 47 postów
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Beata

Napisany 26 styczeń 2012 - 11:54

Zobacz postMiłosz, o 26 styczeń 2012 - 01:23, powiedział:

Ale...

Czyli może być Polska, ale w niskiej cenie.

Autor tematu pisze w następnych postach:

Chodzi o to, że nie chcę serwera w Polsce

Francja, Niemcy, Holandia - tutaj VPS mnie najbardziej interesuje.

| MZone Group | Serwery wirtualne od 5 złotych/m-c (UK oraz PL)| Serwery Reseller od 30 zł/m-c | Serwery VPS już od 20 zł/m-c |

#22 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1053 postów
  • Firma:Biznes-Host.pl sp. z o.o.
  • Imię:Marek
  • Nazwisko:Drzewiecki

Napisany 28 styczeń 2012 - 14:33

Zobacz postwww.mzone-net.eu, o 26 styczeń 2012 - 00:48, powiedział:

Nie widzę tego w ofercie:

http://biznes-host.p...?s=vps-lh&b=lin

Mogę posiadać wiedzę tylko na podstawie Waszej strony, więc było by miło gdybyś mi podał link do oferty serwerów VPS z DE.
Oferty nie ma bo prawie wszystkie VPS-y sa w naszym DC, jednak jakbyś popatrzył na naszej stronie to być znalazl informacje o serwerach w DE:

http://biznes-host.p...w/nasze_serwery

Nie mamy wszystkiego na stronie dlatego Ci wyjaśniliśmy. Jak klient potrzebuje specyficznej usługi (serwer za granica, konto www tylko pod backup bez php itp.) to do Nas pisze i mu skladamy oferte.

Ten post był edytowany przez Marek607 dnia: 28 styczeń 2012 - 14:42

Marek Drzewiecki - marek@biznes-host.pl - tel. 503 414 990 (24h) - Biznes-Host.pl

#23 Alikey

Często na forum

• Użytkownicy
  • 51 postów

Napisany 28 styczeń 2012 - 19:28

Ta promocja, która jest na stronie głównej biznes-host skończyła się 6 grudnia 2011 a nadal widnieje wszędzie jej reklama. To oznacza, że promocja trwa nadal czy od 2 miesięcy brak aktualizacji strony?
Hosting, Serwery VPS oraz Dedykowane - ultimahost.pl (ref)

#24 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1053 postów
  • Firma:Biznes-Host.pl sp. z o.o.
  • Imię:Marek
  • Nazwisko:Drzewiecki

Napisany 28 styczeń 2012 - 20:23

Nie latwiej napisać na BOK??

Promocja trwa nadal, wydłuzyliśmy ja poprostu prawdopodobnie do konca styczna/połowy lutego. Wtedy to wejdzie nowa promocja, no ale to juz wszystko w swoim czasie.
Marek Drzewiecki - marek@biznes-host.pl - tel. 503 414 990 (24h) - Biznes-Host.pl

#25 Alikey

Często na forum

• Użytkownicy
  • 51 postów

Napisany 28 styczeń 2012 - 23:04

Marek607, wolałem napisać tutaj, wiedziałem, że Pan tu często zagląda i przy okazji oszczędzę pytań do BOK innym czytelnikom ;)
Hosting, Serwery VPS oraz Dedykowane - ultimahost.pl (ref)

#26 JEE_PL

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 3 postów
  • Firma:F.U.H. JEE.PL
  • Imię:Andrzej
  • Nazwisko:Kastelik

Napisany 30 styczeń 2012 - 12:09

Witam,
jeżeli potrzebujesz VPS zobacz również na oferte http://www.jee.pl oferowane VPS-y oparte są o pełną wirtualizacje z gwarancją zasobów. Wityualizacja jest oparta na KVM, dajemy możliwość Hight Availability (wysokiej dostępności podczas padu maszyny fizycznej hosta, Państwa maszyna zostanie odpalona na innym serwerze). Szeroka gama VPS-ów od 512MB RAM do 6GB RAM i 4 vCPU. Płatności są poprzez wirtualny portfel który można zasilać poprzez przelewy tradycyjne, płatności dotpay, sms premium. Lokalizacja serwerów - Polska.
Pozdrawiam
F.U.H. JEE.PL
GG: 1893955

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników