Jaki hosting www wybrać pod 6 średnich stron www.
- «
- Poprzedni
- Strona 5 z 5
- 3
- 4
- 5
Jaki hosting www wybrać pod 6 średnich stron www.
Napisany 25 styczeń 2012 - 18:47
Napisany 25 styczeń 2012 - 19:09
niestety Michael trochę słabo znasz tematykę, dlatego jedyne co masz to wymagania które są inne od tego co używasz i za co chcesz zapłacić, tu nikt ci ciemnoty nie wciska, zrozum po prostu że pewnych rzeczy nie przeskoczysz, ja mam klientów którym utrzymuje dedyki po kilkaset zł.miesięcznie a transferu mają kilkadziesiąt giga na miesiąc, pewnie pomyślisz że wariaci jacyś, przecież na zwykłym koncie się zmieszczą, a jednak chyba nie
mnie się wydaje że Twoim problemem jest to że masz jakiś przychód z tych stron, jeżeli zapłacisz więcej to nie zarobisz, niestety tak czasami bywa, ale to już Ty musisz jakoś znaleźć źródła finansowania, a nie firma hostingowa obniżać ceny.
Najlepszy tani hosting stron www.
Bierzesz co potrzebujesz hosting skrojony na miarę
( ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru )
Tanie serwery shoutcast , e-rds, autopiloty mp3 i ACC+, TransCoder ...
Napisany 25 styczeń 2012 - 20:17
Napisany 25 styczeń 2012 - 20:46
| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |
| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |
Napisany 25 styczeń 2012 - 21:51
Napisany 26 styczeń 2012 - 09:49
Michael Dicson, o 25 styczeń 2012 - 17:39, powiedział:
W tym punkcie się z Tobą zgodzę - o takich rzeczach jak maksymalna ilość plików powinna być zapisana w regulaminie, bądź specyfikacji usług.
Weż pod uwagę, że firma X daje limit na ilość plików na przykładowym poziomie 200k. Załóżmy, że na serwerze masz 100 sąsiadów (co nie jest jakimś wyczynem) i każdy wykorzysta ten limit. Da nam to w sumie 20 milionów plików. Niech teraz wejdzie na to backup to z pewnością siądzie wydajność I/O. A niech coś się stanie i backup pójdzie w dzień zamiast w nocy -> każdy użytkownik wirtualki zauważy "mulenie strony".
A jeśli w biznes-host.pl jest Ci dobrze, co więcej składają Ci indywidualne oferty to nawet się nie zastanawiaj, tylko zostań tam.
Napisany 23 luty 2012 - 21:00
Napisany 23 luty 2012 - 22:16
Z innych tematów na forum wynika raczej, że będziesz potrzebował coś więcej niż VPS1. Vipower ma całkiem ciekawą oferta na serwer Root HP_1. Cena za serwer to 299 netto miesięcznie - za procesor 4-core i 8 GB RAM. Jeśli mocno bronisz się przed dedykiem to pomyśl nad VPS2 lub VPS3 z admnistracją.
Napisany 23 luty 2012 - 22:32
Skoro Polska jest zła, a za granicą kraju też jest źle to może poszukaj usługi na księżycu ? Serio nie wiem, jak można mieć taki tupet jak Ty aby przyjść na ogólnodostępne forum i szydzić z wszelkich firm hostingowych. Każdy Ci mówi to samo, a Ty swoje. Skoro masz taki duży ruch, jak to piszesz, to spokojnie będzie Cię stać na opłacenie serwera i za ten tysiąc rocznie. Chyba że Twoje serwisy są na równi z poziomem Twoich postów, wtedy już wszystko wyjaśnione...
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zamknięty