Po tysiącu zadanych pytań, po kilku miesiącach rozważań i pracy uruchomiłem swoje forum:) Więc, jak mówi opis działu, chciałbym się i pochwalić i chętnie poczytam wszelkie opinie:)
Forum jest o grach miejskich, a gra miejska to takie bardziej zaawansowane podchody, mówiąc w skrócie - biega się po mieście i rozwiązuje różne zadania. I można wygrać różne nagrody - od gadżetów, przez bony czy wejściówki, po pieniądze albo lot balonem:) I gry to forma rozrywki bez żadnych ograniczeń wiekowych, a zabawa jest naprawdę fajna. Ja w swojej pierwszej grze miejskiej, trzy lata temu u siebie w Bytomiu, wziąłem udział dość przypadkowo, ale spodobało mi się na tyle, że od tego czasu jeździmy ze znajomymi na większość gier w regionie (Katowice, Zabrze, Ruda Śląska, Pszczyna).
Forum nie powstało w celach zarobkowych, nie spodziewam się też wielkiego ruchu na nim, ale mam nadzieję, że uda się choć trochę fanów gier miejskich zebrać w jednym miejscu.
Co na samym forum? Przede wszystkim relacje z gier i zdjęcia, jak się sezon zacznie, czyli zrobi się trochę cieplej, to i zapowiedzi gier. Oprócz tego napisaliśmy małe FAQ, czyli gry miejskie w pigułce. Przyszłościowo wywiady z organizatorami (z paroma jestem po słowie:)), a jak się zbierze trochę więcej użytkowników to i konkurs, na który nagroda już czeka;) Ale jak z tym wszystkim wyjdzie to zobaczymy:)
Zdaję sobie sprawę, że tematyka jest mocno niszowa, ale może słyszeliście o jakiś grach w waszych okolicach? Albo znacie kogoś, kto organizuje albo brał udział? Jak tak to proszę o informacje, może być tu, może być przez formularz kontaktowy na moim forum.
Wejdź do gry!
http://miejskiegry.pl