Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

2ap.pl: Rewolucji ciąg dalszy, migracja do ATMAN

2ap nginx hosting ssd freebsd directadmin

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
1 odpowiedzi na ten temat

2ap.pl: Rewolucji ciąg dalszy, migracja do ATMAN

#1 2ap.pl

Czasami na forum

• Firma Bronze
  • 32 postów
  • Firma:ADMIN.NET.PL (2ap.pl)

Napisany 20 styczeń 2012 - 01:14

Witamy

Migracja do Warszawskiego centrum danych ATMAN została zakończona sukcesem. Nie obyło się jednak bez problemów technicznych i chwilowej niedostępności niektórych z naszych usług. Z tego powodu ważność kont naszych klientów została przedłużona o dodatkowe 7 dni.

Nowe serwery wyposażone są w szybkie dyski SSD, co w połączeniu z autorską konfiguracją pozwala osiągnąć maksymalną szybkość generowania się stron naszych użytkowników.

Szybkość działania to jednak nie wszystko. Naszym priorytetem jest bezpieczeństwo danych - aby je zwiększyć wprowadzona została dodatkowa kopia zapasowa (oparta na snapshotach), która jest utrzymywana przez co najmniej 14 dni.

Zapraszamy do 7-dniowych testów naszych usług w nowej lokalizacji.

Pozdrawiamy,
Ekipa 2ap.pl.

#2 endriu1987

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 44 postów
  • Imię:Andrzej
  • Nazwisko:Gałat

Napisany 20 styczeń 2012 - 10:20

Wprawdzie dopiero rozkręcam swoje blogi na WordPress'ach, lecz już teraz mogę napisać jakąś pozytywną opinię. Test uruchomiony bardzo szybko, do tego informacje uzyskuję poprzez meil w kilka godzin maksymalnie a wiele razy jest to w ciągu kilkunastu minut. Dostałem wiadomość o przenosinach, jak i o zakończeniu migracji. Zakupiłem pakiet "Eko" i dostałem wiadomość o przyjęciu przelewu i zakończeniu okresu testowego, a rozpoczęciu korzystania w pełni z usług. Teraz doszła Polska lokalizacja + 7dni korzystania z usług w zamian za kilka godzin zwłoki, spowodowanej konfiguracją sprzętu po przenosinach. Jak na moje kilka dni korzystania z usług, jestem w pełni zadowolonym użytkownikiem :D Pozdrawiam ekipę 2ap.pl :D Andrzej Gałat

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników