Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

VPS/DEDYK poszukuje dobrej firmy pod steaming

• Nie możesz odpowiadać w tym temacie
5 odpowiedzi na ten temat

VPS/DEDYK poszukuje dobrej firmy pod steaming

#1 leo15

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 47 postów

Napisany 15 styczeń 2012 - 23:48

Witam posiadam Vps na stronie dmehosting.com nie jestem zadowolony z ich usług pownieważ pingi do polski są okropne powyżej 160 co spowalnia działanie mojej strony z filmami online. poszukuje serwera dedykowaneo badz VPS-a na którym bedzie zainstalowany serwer www (może przeniose takze serwis) przez który bedzie szedł steaming potrzebuje:

Dysk: 20GB max
Ram: 1-2GB
Lokalizacja: tu jest problem musi mieć dobre lacza do serwisów megavideo videobb i innych ale też szybko działać w polsce.
Transfer: najlepiej bez limitu bądz z dużym limitem 2-3TB miesiecznie
Wolał bym jakiegoś małego dedyka ponieważ łącza na vps-ach są dzielone i mogą mieć zamulenia koszt miesięczny to w graniach 1-80zł może uda sie więcej wycisnąć sianka.

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

#2 Misiek08

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 275 postów

Napisany 16 styczeń 2012 - 00:02

kimsufi?

#3 leo15

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 47 postów

Napisany 16 styczeń 2012 - 11:47

kimsufi?

był już ale odsprzedałem bo nie myślałem że tak się ruszy serwis a teraz ciężko trafić na lepszy procesor.

#4 freecast.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 954 postów
  • Firma:Freecast

Napisany 16 styczeń 2012 - 12:17

Zerknij do tematu http://www.webhostin...-hetzner-tanio/ jeszcze mam czas aby anulować rezygnacje z serwera .Serwer z transferem 10 TB

#5 leo15

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 47 postów

Napisany 16 styczeń 2012 - 22:30

Ale ile miesięcznie?

#6 freecast.pl

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 954 postów
  • Firma:Freecast