Chciałbym się podjąć pracy w firmie/zespole który zajmuje się tworzeniem stron www.
Moim celem jest rozwój w tej dziedzinie, poszerzanie horyzontów.
Programuje hobbystycznie od około 3 lat, od roku zainteresowałem się programowaniem obiektowym (właściwie to mam już dosyć dobrze opanowane), uczę się cakephp(podstawy opanowane) swoje umiejętności w programowaniu oceniłbym na 3/5 (może być nieco zaniżone
Uważam że mógłbym zacząć zajmować się drobnymi zleceniami, ze standardowymi cms np dla firm nie będzie żadnych problemów, podstawy bezpieczeństwa w php również mam opanowane.
Czego szukam?
Pracy którą mógłbym wykonywać w wolnym czasie (jestem pełnoletni jednakże wciąż się uczę), dzięki której mógłbym rozwinąć się w tej dziedzinie, zdobyć doświadczenie które jest niezbędne aby zacząć pracę na pełny etat oraz poznać techniki programowania profesjonalistów.
Co oferuję?
-> Masę samozaparcia oraz pełne zaangażowanie w wyznaczone mi zadania.
-> Pracę za połowę stawki doświadczonego programisty (np firma dostaje zlecenie na strone, newsy, galeria, itp), bez problemu dam sobie radę z takim zleceniem i zrobię to taniej niż ktoś kto pracuje na pełny etat.
Dodam że problemy staram się sam rozwiązywać, programowanie to dla mnie przyjemność(a pracownik który lubi swoją pracę to zazwyczaj dobry pracownik prawda?), jestem pojętnym uczniem i zanim zadam jakieś pytanie korzystam z manuala / książek w domu ;-)
Swoje szczegółowe dane (jak i wszelkie projekty które piszę na swoje potrzeby) podeślę zainteresowanym na PW.
Pozdrawiam!
Ten post był edytowany przez Rangal dnia: 10 styczeń 2012 - 23:39