Szukam serwera managed i meilowo zapewnili mnie ,ze jeżeli wezmę serwer dedykowany managed ,to otrzymam gotowy działający swerwer na który będę mógł wrzucić pliki strony i generalnie o nic innego nie muszę się martwić
Teraz pytania :
- w jaki sposób oni towrzą te serwery dedykowane ,ze można nawet wykupic serwer 2 x 16 rdzeni ?
- brał ktoś u nich serwer managed ? Bardzo mnie ciekawi jak ,wygląda zarządzanie zwłaszcza ,że jest za darmo .
- Najważniejsze pytanie , a więc jak te serwery wygladają od strony technicznej ,sa dobre czy złe . Czy serwer 4 jest dobry ?
Zobaczcie serwer XL6 , bo jak odliczyć 3 miesiące darmowe , to w Polsce nic taniej nie da się kupić (.
W ich oferta ( teoretycznie ) wygląda bardzo zachecająco ,ale znając zycie gdzies musi być jakiś haczyk , tylko gdzie ?
Wszędzie transfer jest bez limitu , a więc co to jest perpetum mobile ? Przecież na tym serwerze 2 razy 16 rdzeni wystarczy postawic niewielki hosting plików , a wykorzystanie transferu będzie się liczyło już nawet nie w tera tylko w peta , ( nie wiem czy dobrze pamiętam jednostki )
Przez kilka dni przejrzałem ponad 120 ofert i powiem wam ,że mam taki mentlik w głowie , że w sumie nic juz nie wiem .