Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

[HOSTING GRY] Bardzo Tani Hosting Gier - 2 GB Ram (40 slotów) - 70 Zł! [Wiele ofert] [TANIO!]

2 odpowiedzi na ten temat

[HOSTING GRY] Bardzo Tani Hosting Gier - 2 GB Ram (40 slotów) - 70 Zł! [Wiele ofert] [TANIO!]

#1 Major_22

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów
  • Firma:Fabryka e-biznesu

Napisany 03 styczeń 2012 - 21:09

Witam,
Chciałbym rozpocząć hostowanie serwerów do gry Minecraft i nie tylko, ale na początek sam minecraft Dodany obrazek
Maszyna:
Procesor - Intel Core i5-2400 4x3.1+ GHz
Ram do podzielenia: 16 GB DDR3 (na początek myślę - wystarczy, z czasem zwiększę)

I teraz poszukuję ludzi chętnych do zakupu. Zamieszczę mój cennik, staram się aby był jak najmniejszy jak się da Dodany obrazek

Dodany obrazek

Ciekawe strony dla porównania:
http://craftserve.pl/oferta
http://slotex.pl/order.html

Starałem się zrobić tanio. Jeżeli ktoś chce mniej slotów albo więcej niż wymieniłem, oczywiście jest taka możliwość Dodany obrazek
Można mieć bukkita i zwykłego serwa Dodany obrazek

Teraz odnośnie dostępu: Dostęp poprzez protokół SSH oraz wgrywanie serwera, pluginów - FTP Komendy jak odpalić serwer i takie tam oczywiście wam podam Dodany obrazek

A więc kto jest zainteresowany proszę pisać w tym temacie, szablon zgłaszania się:

Imie:
Jaki pakiet cię interesuje:
Jaki serwer (bukkit/normalny):

Gdy się uzbiera trochę chętnych - wystartuję z serwerem Dodany obrazek

Dane Firmy:
Fabryka e-biznesu sp. z o.o.

Fabryka e-biznesu sp. z o.o.
Kontakt: dawidekz@gmail.com - Nie kontaktujcie przez firmowy mail ;)

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

Ten post był edytowany przez Miłosz dnia: 12 styczeń 2012 - 20:58

#2 nesti

Czasami na forum

• Użytkownicy
  • 42 postów

Napisany 09 styczeń 2012 - 21:23

16-G. 200zł brutto za serwer zarobek ~550 ogółem to daje jakieś 300~400 na czysto - nieźle. Ale biorąc pod uwagę ofertę kimsufi to nie zapominaj o I/O dysku a super wydajne to one nie są biorąc jeszcze pod uwagę, że jest 1. Czas reakcji na awarię też nie jest najszybszy. Jeśli temat traktujesz bardzo poważnie to również polecam zmianę jajka, ponieważ OVH ładuje swoje wypociny wraz z grsec co jest plusem dla mniej doświadczonych userów ale powoduje pewne ograniczenia Dodany obrazek Pomysł ogólnie dobry ale usługa na pewno na najwyższym poziomie nie będzie.

Ten post był edytowany przez nesti dnia: 09 styczeń 2012 - 21:30

#3 Major_22

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 4 postów
  • Firma:Fabryka e-biznesu

Napisany 05 luty 2012 - 21:29

Cały czas aktualne :)

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników