Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Współpraca z firmą oferującą serwery VPS

45 odpowiedzi na ten temat

Współpraca z firmą oferującą serwery VPS

#41 kaszub1136

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 697 postów

Napisany 15 styczeń 2012 - 20:25

Zobacz postdom, o 15 styczeń 2012 - 19:42, powiedział:

Myślę, że można usunąć twój post oraz wszelkie twoje posty w tym temacie.
Pozdrawiam.

Właśnie kopiesz pod sobą dołki, twierdzą że sensowne posty porządnego użytkownika są bez użyteczne, tym bardziej że mówisz o osobie która jest szanowana na tym forum.
Polecam sprawdzone firmy:
Hosting www/VPS/serwery dedykowane - Biznes-Host.pl
Hosting www - Castpol.pl
Chmurka - e24cloud.com

#42 graftek

Często na forum

• Użytkownicy
  • 54 postów
  • Imię:Maciek

Napisany 15 styczeń 2012 - 20:41

Proponuje przygotowane konkretniej oferty współpracy i rozesłanie jej po firmach hostingowych Dodany obrazek

Ten post był edytowany przez graftek dnia: 15 styczeń 2012 - 20:41

#43 dom

Często na forum

• WHT Pro
  • 59 postów

Napisany 15 styczeń 2012 - 21:47

Pawel_15, myślę, że to i "eksperci" powinni mieć więcej pokory do pomysłów i projektów. Jeżeli tak bardzo wam wszystkim mój temat przeszkadza oraz to, że właśnie ja proszę o kontakt , a zarazem to, że nie podałem wam na tacy co to ma być to nie jest powód aby nie mieć szacunku do mnie i mojego projektu i nazywać go kolejną zabawką.
Przeszkadza mi zachowanie niektórych użytkowników, nie jesteś zainteresowany więc nie pisz. Nie znasz projektu więc nie określaj go źle a najważniejsze nie znając postanowień współpracy nie określaj czegoś sponsoringiem, co w waszym mniemaniu znaczy dawanie serwerów/przedmiotów za darmo.
Zmierza donikąd, stali użytkownicy pokazali, że znają się na "wszystkim" co w większości ich ośmieszyło. Ośmieszyła ich choćby znajomość podstawowych pojęć. Na aktualnym etapie nie musiałbym szukać firmy hostingowej do współpracy, poradziłbym sobie sam w tej kwestii ale chcę już teraz łapać kontakt z odpowiednią firmą aby była przy projekcie od początku, aby nikt nie poczuł się oszukany.
Być może i poważne forum, choć po tym co napisał użytkownik "Toma" ciężko to określić, jeżeli ludzie o tak niskiej ilości postów określają to miejsce takim a nie innym. Może to wina niektórych użytkowników jedynie? Nie mam pojęcia :)
Zauważyłem, że zawsze jest nagonka na nowych i wywyższanie się, czego to niektórzy nie widzą..

Pozdrawiam.

#44 Pawel_15

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1444 postów
  • Imię:Paweł

Napisany 15 styczeń 2012 - 21:53

A ja się z Panem pozwolę nie zgodzić :)

Na forum już było tyle projektów i przy okazji wałków że każdy tutaj ma podejście takie a nie inne. Oczywiście w żadnym stopniu nie twierdzę że twoje projekty/ pomysły to wałki do robienia ludzi w balona, ale życie nas nauczyło ostrożności. No i było tyle pomysłów co miały przynieść miljony rubli i wychodziło to co zwykle, czyli nic :)

#45 dom

Często na forum

• WHT Pro
  • 59 postów

Napisany 15 styczeń 2012 - 21:56

Ale ja nie mówię, że ty tak twierdzisz, przeczytaj parę tematów wcześniej i to było skierowane również do tych osób.

Nie będę już pisał na ten temat, wyjaśniłem swoje, parę dłuższych postów napisałem i tyle. Myślę, że swoją osobę bardzo dobrze wybroniłem i okazałem, że niektórzy się bardzo mylą. Koniec.

P.S. mój projekt jest non-profit, o czym też wcześniej wspomniałem, więc raczej milionów nie przyniesie ale inny korzyści tak.
P.S2. Paweł kiedyś się umówimy w Sopocie/Gdyni i przedstawię ci na żywo mój projekt gdy już będzie w pełni gotowy i sam powiesz co o nim sądzisz :)

Pozdrawiam.

Ten post był edytowany przez dom dnia: 15 styczeń 2012 - 21:57

#46 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 2480 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Imię:Miłosz
  • Nazwisko:Oller

Napisany 15 styczeń 2012 - 22:11

Chyba czas na zamknięcie tematu...