Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Oferty z wielkimi limitami - dyskusja

55 odpowiedzi na ten temat

Oferty z wielkimi limitami - dyskusja

#41 regdos

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1507 postów
  • Firma:regdos.com
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:Regdos

Napisany 14 grudzień 2011 - 08:08

W poście numer #2 i #5 w tym temacie.

#42 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3655 postów
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Ireneusz

Napisany 14 grudzień 2011 - 08:24

Zobacz postregdos, o 14 grudzień 2011 - 08:08, powiedział:

W poście numer #2 i #5 w tym temacie.

Post nr2, 5 i cały temat nie jest regulaminem naszej firmy. Klient ma możliwość wysłania z konta 3000 maili na dzień, tak jak to określił w swojej prośbie.

Ten post był edytowany przez www.mzone-net.eu dnia: 14 grudzień 2011 - 08:26

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |

| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |

#43 slasar

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 111 postów

Napisany 14 grudzień 2011 - 08:25

Zobacz postpatrys, o 14 grudzień 2011 - 00:52, powiedział:

Przestań pajacować, bo ktoś Ci napisze: "jaki właściciel taka firma".

ja tak napiszę :)

#44 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3128 postów
  • Firma:GSA
  • Imię:Miłosz

Napisany 14 grudzień 2011 - 08:46

xorg .. tak smutne, jak plusy i minusy przyznawane przez kafi/ionic/patrys/itp. Warto spojrzeć czasem na drugą stronę barykady. To nie "my" to przypxxxxlanie zaczęliśmy.

Mzone przestań z nimi dyskutować - to nie ma sensu, to są ludzie sfrustrowani, antagonistyczni, którzy nie spoczną, dopóki nie zmieszają kogoś z błotem.

#45 regdos

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1507 postów

Napisany 14 grudzień 2011 - 09:00

Zobacz postwww.mzone-net.eu, o 14 grudzień 2011 - 08:24, powiedział:

Post nr2, 5 i cały temat nie jest regulaminem naszej firmy. Klient ma możliwość wysłania z konta 3000 maili na dzień, tak jak to określił w swojej prośbie.
Wystarczyło tak napisać w poście #2 i nie było by dyskusji.

A przy okazji tak na przyszłość przestroga dla wszystkich, że jakiekolwiek deklaracje właścicieli firm (nie wiem czy wszystkich ale na pewno Mzone) na forum co do parametrów swoich oferowanych produktów nie są wiążące, jedynym wiążącym dokumentem jest regulamin.

#46 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3655 postów

Napisany 14 grudzień 2011 - 09:08

Są wiążące, nie dyskredytuj naszej firmy.

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |

#47 regdos

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1507 postów

Napisany 14 grudzień 2011 - 09:21

To w takim razie post #2 i #5 jest wiążący?

#48 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3655 postów

Napisany 14 grudzień 2011 - 09:24

Zobacz postregdos, o 14 grudzień 2011 - 09:21, powiedział:

To w takim razie post #2 i #5 jest wiążący?
Zamów i sprawdź, przestan mnie prowokować.

#49 regdos

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 1507 postów

Napisany 14 grudzień 2011 - 09:36

Mzone nie prowokuję Ciebie tylko usiłuję wyjaśnić wątpliwości bo co post to sobie przeczysz, najpierw piszesz w postach #2 i #5, że są limity, potem w#49 odpowiadasz @xorg na jego posta #48 o limitowaniu, że nie ma nigdzie w regulaminach limitów co ja rozumiem jako zaprzeczenie postów #2 i #5 a potem mi odpowiadasz, że to co na forum oferujesz jest wiążące czyli jednak są te limity ale nie chcesz tego jednoznacznie potwierdzić.

A jak już przywołałeś swój regulamin i ofertę to nigdzie nie znalazłem informacji o limitowaniu maili.

Było by fajnym standardem gdyby wszystkie firmy zamieszczały informacje przy swoich ofertach o limitowaniu maili na zasadzie per domena, per mail na godzinę, na dobę.

Ręka do góry ta firma, która ma te informacje na swojej stronie!

#50 www.ionic.pl

Twój partner w e-biznesie ...

• Firma Bronze
  • 1757 postów
  • Firma:IONIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Napisany 14 grudzień 2011 - 09:43

Zobacz postSponsi, o 14 grudzień 2011 - 08:46, powiedział:

to są ludzie sfrustrowani, antagonistyczni, którzy nie spoczną, dopóki nie zmieszają kogoś z błotem.

Tak i to my gnoimy Państwo, polityków i cały świat na lewo i prawo Dodany obrazek
Mi się osobiście podoba walka niektórych osób z WHT z wciskaniem kitu i zawsze to oceniałem i będę oceniać ad +!
Bo są tu na tym forum firmy które piszą na stronach że mają sieć cisco / juniper i vesdę a mają UPS orvaldi Dodany obrazek
W stosunku do nas także były takie "podjazdy" często niesłusznie i nikt nie płakał na forum że moderatorzy są be ...

To samo się tyczy "porad" dotyczących konfiguracji serwerów,
weźmy kafi ma jakąś tam wiedzę i prostuje często ludzi którzy piszą takie pierdoły że ręce opadają (a'la synchronizacja
czasu w cronie co minutę zamiast naprawa na serwerze wirtualizującym etc.) - i niech mi ktoś powie że za takie coś nie należy mu się plus a komuś tam minus za pisanie bredni ...

Jak mzone przepisało smtp i filtry exima na sztuczną inteligencję to ja gratuluję, chętnie kupię takie rozwiązanie które dziś pozwoli na 2k maili jutro na 12 pojutrze znów na 3 i jeszcze zweryfikuje rodzaj kolejki w spoolu i podejmie decyzję co to za maile, ale jak pisane jest a i ktoś pyta o b i zaczyna się krzykanina można wysunąć wnioski że to paplanina na poczekaniu.

Ten post był edytowany przez www.ionic.pl dnia: 14 grudzień 2011 - 09:52

Serwery w Polsce, stabilne i tanie.
Kod promocyjny "wht" uprawnia do 25% rabatu na serwer www, vps lub serwer dedykowany.

#51 patrys

Czarny charakter

• Moderatorzy
  • 2030 postów
  • Imię:Patryk

Napisany 14 grudzień 2011 - 09:53

zacznę pisać "firmy" Dodany obrazek
To jest prosta sprawa piszesz o limicie na który się niemiłosiernie upierasz się, a na końcu piszesz coś innego.
Zaraz napiszesz, że tak naprawdę jest pierwszy limit #5, jednak nie ma go w regulaminie Dodany obrazek
Dziwne to trochę...

Zamów i sprawdź, przestan mnie prowokować.
I to ma być wypowiedź właściciela firmy ?

Nie wymyślaj na poczekaniu, wszystko precyzuj, konto firmowe zobowiązuję i Pozdrowienia z Polski !
.

#52 www.mzone-net.eu

Weteran WHT

• Firma Bronze
  • 3655 postów

Napisany 14 grudzień 2011 - 09:54

bez komentarza ...

#53 Sponsi

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 3128 postów
  • Firma:GSA

Napisany 14 grudzień 2011 - 10:06

Ionic (Paweł?)... tak, jak kafiemu pisałem - jeśli nie rozumiesz co się dookoła dzieje, to dlaczego piętnujesz kogoś, kto rozumie i widzi? Nie możesz po prostu nie czytać, nie komentować? Nie wpisuję tego między posty o konfiguracji serwera, więc dlaczego tak bardzo co niektórych cholera bierze? To kto tu ma problem, ja mam mieć problem, że kogoś cholera bierze, jak się opisuje rzeczywistość? Nie interesujesz się, to nie piszesz, nie czytasz. Jeśli moderator podejmie decyzję, że nie piszę na temat, to skasuje i pójdzie warn, jeśli jednak jest dysputa w jakimś temacie, to wpienianie się na to, że ktoś ma odrębne zdanie (i wspiera je przykładami), to już sorry, ale jak to nazwać? Dziecinada? Brak zdolności prowadzenia dyskusji? I kto tu nie potrafi korzystać z forum?

Z konfiguracją to oprócz "oczywistych oczywistości", to sam wiesz, że jest kupa raz, że zmiennych, a dwa, że opinii, bo nie każdy konfig jest taki, nie każde doświadczenia takie same, nie każde stanowisko takie same... tylko znowu - trzeba umieć o tym rozmawiać, a nie, że ktoś coś innego napisze, to mieszamy z błotem. Kto tu nie potrafi dyskutować w takim razie? Błagam, jeszcze masz trochę krytycznego spojrzenia, w odróżnieniu od innych, użyj go tutaj.

patrys - bosszz....czy ty zapominasz, że jesteś moderatorem? Wiesz, że to do czegoś zobowiązuje?

EDIT:
Postaram się już nie wracać do tego wątku. Szkoda głowy i muru. Jak trzeba tłumaczyć podstawowe kwestie, to ja odpadam, nie 20-30-latkom... łatwiej dziecku w szkole podstawowej było wytłumaczyć dlaczego ma w jakiś tam zły sposób się nie zachowywać w klasie niż tutaj co niektórym jak zachowywać się na forum...

Ten post był edytowany przez Sponsi dnia: 14 grudzień 2011 - 10:38

#54 Miłosz

Weteran WHT

• Moderatorzy
  • 2479 postów
  • Firma:Sys-Com
  • Nazwisko:Oller

Napisany 14 grudzień 2011 - 13:18

Jakby nie patrzeć to narobiliście w temacie gnoju. I co ten użytkownik ma z tych 4 stron się dowiedzieć?

Zobacz postSponsi, o 13 grudzień 2011 - 15:45, powiedział:

Pozdrowienia dla Miłosza (najlepszy mod - bo jest, nie? : )
heh Dodany obrazek

Zobacz postregdos, o 14 grudzień 2011 - 09:36, powiedział:

Było by fajnym standardem gdyby wszystkie firmy zamieszczały informacje przy swoich ofertach o limitowaniu maili na zasadzie per domena, per mail na godzinę, na dobę.

Ręka do góry ta firma, która ma te informacje na swojej stronie!
Np u mnie jest taka informacja już od dłuższego czasu na stronie. Klient musi wiedzieć jakie są limity lub ich nie ma. Potem wychodzą różne dziwne sytuacje.

Zobacz postwww.ionic.pl, o 14 grudzień 2011 - 09:43, powiedział:

Bo są tu na tym forum firmy które piszą na stronach że mają sieć cisco / juniper i vesdę a mają UPS orvaldi Dodany obrazek
Coś czuje, że to w moją stronę, ale mogę się mylić Dodany obrazek PowerWare i APC w rackach też, a Orvaldi nie jest takie złe Dodany obrazek Tym bardziej, że to nasza rodzima firma.

Zobacz postwww.mzone-net.eu, o 14 grudzień 2011 - 09:08, powiedział:

IMO informacje przedstawiane na forum nie są wiążące. No ale to Twoje klocki..
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

#55 mSurf.eu

Weteran WHT

• WHT Pro
  • 1173 postów
  • Imię:Mateusz
  • Nazwisko:Kapica

Napisany 14 grudzień 2011 - 13:54

Zobacz postregdos, o 14 grudzień 2011 - 00:31, powiedział:

No i chyba lepiej plusować kumpli np. mSurf-a za posta, w którym przeklinał.

A gdyby mój post był zgodny z twoimi poglądami, to by te słowo Cię nie obchodziło, i byś dał + nie? No widzisz.

#56 xorg

PHP, SEO & vBulletin developer

• WHT Pro
  • 1591 postów

Napisany 14 grudzień 2011 - 15:42

Oferty przedstawione tutaj powinny być co najmniej wiążące. Przypominam, że piszesz ze zweryfikowanego konta firmy Mzone. Jeżeli piszesz tylko po to, aby złapać klienta, a później będziesz się ludziom wypierać regulaminem, to ja już przedstawiłem propozycję dla administarcji tegoż forum. Zachowujesz się co najmniej dziecinnie Dodany obrazek

Ten post był edytowany przez xorg dnia: 14 grudzień 2011 - 15:43

Funkcjonalna, sprawna wyszukiwarka mp3 muzyki klubowej :) a tu serwery CS ;)

Polecam serwery VPS.

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników