MasterNETpl, o 29 grudzień 2011 - 11:56, powiedział:
Nie musisz nic sam wyliczać, wyświetlane są dane nawet archiwalne, z zeszłych miesięcy, pewnie zdziwiony

Czy możliwe uzyskanie jest przykładowego zrzutu ekranu jak to wygląda? Dla celów czysto poglądowo-informacyjnych
I to jest potwierdzeniem tego co wielokrotnie pisałem, pewna mała grupka użytkowników cały czas pisze coś co miało miejsce baaardzo dawno temu, lata temu.
Mój odbiór Twoich postów jest jednoznaczy, wyłapujesz z postów innych użytkowników to co najgrosze i dopisujesz swoje wyobrażenia - widać to ewidentnie w Twoich postach.
Tak więc tyle.
Jak pewnie nie zauważyłeś, co do cen nikt nie ma wątpliwości jeśli chodzi o Twoją ofertę. Wątpliwości są w głównej mierze o support, przez kilka osób, co za każdym razem tymi samymi argumentami przebąkujesz. Powiedz mi, czemu inne firmy nie mają z tym problemu? Weźmy taki ultimahost. Nieraz cokolwiek się działo, jakaś awaria - zgłoszenie w środku nocy w panelu, odpowiedź po 15 minutach - problem rozwiązany. W Castpol - godzina 6 rano, jakiś problem z mailami - dzwonię - problem rozwiązany. Co więcej okazało się, że to był mój błąd.
Prawda jest taka, że nawet gdyby usługi miały jakieś problemy, tak jak próbuje to przedstawić tutaj np. autor drugiego postu na pierwszej stronie tego wątku, a nikt by wcześniej lub teraz nie miał żadnych problemów z supportem, to by się nic nie działo, nikt by nie napisał złego słowa. Co najwyżej - no czasem jest jakiś problem, ale support jest uczciwy, szybki i nic się nie dzieje. Tak samo podejrzenie niższego uptime serwerów i przerw - myślisz, że to takie całkiem bezpodstawne? Że klienci nie mają podstaw, by twierdzić, że tak jest?
Zauważ, że w innych firmach tego problemu nie ma, no może za wyjątkami typu hitme. Oni się już doczekali nawet osobnego wątku dotyczącego wyłącznie supportu. Co więcej, tam właściciel też zapiera się, że wszystko jest dobrze. Dokładnie tak samo w progreso. Nie widzisz tu pewnego powiązania? Bo moim zdaniem tak samo ja, jak i kilka osób - widzą. Pewnie zaraz mi napiszesz, że Cię bezpodstawnie porównuję, ale prawda jest taka - jak potrzebuję dzwonić to dzwonię - zwykle wtedy jak mam jakiś problem. Dzwoniłem kilka dni z rzędu i mi się nie udało. Nie będę dzwonił teraz i sprawdzał, bo nie mam po co. Jeśli ktoś napisze pozytywną opinię na temat supportu to będzie podstawa do tego, bym mógł twierdzić, że coś się zmieniło. Twoje stwierdzenia, że na pewno się zmieniło mnie nie urządzają, gdyż to samo dokładnie pisałeś w tych dniach, gdy pomocy potrzebowałem i nie uzyskałem klientom, którzy chcieli coś załatwić i się dodzwonić nie mogli.
Zatem zamiast pisać klientom, że są debilami i nie umieją czytać, co raczysz robić w takiej lub innej formie - spróbuj się postawić po drugiej stronie i to nie jako szef, tylko jako klient mający problem z niedziałającą stroną/domeną/czymkolwiek. Ale z przyczyn marketingowych założonych przez Ciebie tego nie zrobisz, a na pewno nie zmienisz podejścia na forum, bo firma musi być złota, a klienci narzekający muszą być debilami, upośledzonymi niedorozwojami z brakami w umiejętności czytania i rozumienia.
I tak, możesz mi znów wklejać te formułki o tym, że tysiąc razy o tym było i że klient nie umie czytać, co pewnie zrobisz. Szczerze to nawet mnie to nie zaskoczy, jeśli chodzi o Ciebie, bo widzę, że tak właśnie działasz, co bardzo ładnie ukazuje zamknięty poprzedni wątek na temat Twojej firmy.
Ten post był edytowany przez theqkash dnia: 29 grudzień 2011 - 12:19