Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

[Pytanie] Hosting pod pliki

4 odpowiedzi na ten temat

[Pytanie] Hosting pod pliki

#1 Lemem

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 0 postów

Napisany 15 grudzień 2011 - 07:53

Witam!
Od jakiegoś czasu poszukuję dobrego rozwiązania pod hosting plików. Myślałem o VPS jednak większość tanich VPS ogranicza się do około 20GB. Teoretycznie na początek myślę, że by wystarczyło. Jednak chciałbym się dowiedziec czy są jakieś rozwiązania stricte pod download. Hosting nie musi posiadać PHP, mySQL itp. Dosyć duży storage, w miare dobry bandwidth i w miare dobre łącze pozwalające na swobode sciąganie plików. Nie ukrywam, że chodzi mi raczej o tanie rozwiązanie. Mogą to być zagraniczne firmy. Z góry dziękuje za pomoc Dodany obrazek

Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).

#2 d.v

Blargh!

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1689 postów
  • Firma:GolGraf
  • Imię:Łukasz

Napisany 15 grudzień 2011 - 08:19

Jak chcesz tanio, to tylko budżetowe VPSy, dedykowane CDNy tanie nie są.
Zainteresuj się ofertą Alvotech.de, za nieduże pieniądze dostaniesz solidnego VPSa na szybkim łączu, z porządnym wsparciem technicznym. W tym przedziale cenowym są w ścisłej czołówce. Mam u nich już kilka sztuk pod różne zastosowania i wszystkie sprawują się wyśmienicie. Do tego już najtańszy pakiet ma 30GB miejsca, najdroższy 120, a jak i to będzie mało, to możesz w tej samej firmie wziąć dedyka. Niestety nie można dokupić samego miejsca na dysku, ale w każdej chwili możesz przejść na wyższy pakiet bez utraty danych.

GolGraf - usługi różne

#3 maniektme

Często na forum

• Użytkownicy
  • 75 postów
  • Imię:Mariusz
  • Nazwisko:Szafran

Napisany 15 grudzień 2011 - 08:22

Jeśli chcesz jak najwięcej storage'u i trafficu to może Kimsufi? za 2G zapłacisz na miesiąc coś około 70 PLN a masz 1TB dysk i 5TB transferu.

#4 TeamPlay.com.pl

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 131 postów
  • Imię:Damian

Napisany 16 grudzień 2011 - 07:02

Ja ze swojej strony mogę polecić ci :
NO LIMIT: http://vihost.pl/ser...ps-no-limit.php

Lub z limitami: http://vihost.pl/serwery-vps.php

Tanio i masz super obsługę.

Ten post był edytowany przez TeamPlay.com.pl dnia: 16 grudzień 2011 - 07:04

teamplay.com.pl - projekt w trakcie realizacji !
ViPower.pl - główny partner i sponsor projektu

#5 Marek607

Weteran WHT

• WHT+
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1051 postów
  • Firma:Biznes-Host.pl sp. z o.o.
  • Imię:Marek
  • Nazwisko:Drzewiecki

Napisany 16 grudzień 2011 - 09:17

A może podpasuje Ci coś z naszej oferty?? Obecnie mamy promocje i atrakcyjne zniżki przy dłuższej platności:

http://biznes-host.pl/?s=plany_vps2

Mogę również Ci dopasować coś indywidualnie - w tym celu zapraszam na bok@biznes-host.pl lub na PW.

Pozdrawiam
Marek Drzewiecki - marek@biznes-host.pl - tel. 503 414 990 (24h) - Biznes-Host.pl

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników