Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • progreso.pl

    Partner technologiczny

    Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

    Partner technologiczny

    Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

    Partner technologiczny

    S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

    Partner technologiczny

    Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

 

Aevers - kolejny hosting?


  • Zamknięty temat Ten temat jest zamknięty
6 odpowiedzi na ten temat

Aevers - kolejny hosting?

#1 Tomiz

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 136 postów
  • Skąd:Konin
  • Imię:Tomek

Napisany 05 grudzień 2011 - 14:22

Witam
zapewne wielu z was otrzymało dzisiaj spam od uzytkownika aevers2. Nic by w tym nie było dziwnego gdyby swoją ofertę mieli na stronie ale przedstawiciel firmy wyraźnie napisał na jednym z for:

Cytuj

dlaczego nie macie strony www?


Ponieważ jesteśmy zbyt mocna zajęci podłączaniem nowych klientów i liczeniem kasy, ale niedługo ma ruszyć(http://www.aevers.com). Programiści nie wyrobili się na czas, a że nie lubimy jak sprzęt stygnie oferujemy wam już nasze VPS-y w promocyjnych cenach.


Co do firmy to Google nic nie wie na temat Artists Entertainment więc prawdopodobnie to kolejny ...... Dodany obrazek


Cytuj

Ponieważ jesteśmy zbyt mocna zajęci podłączaniem nowych klientów i liczeniem kasy, ale niedługo ma ruszyć(http://www.aevers.com). Programiści nie wyrobili się na czas, a że nie lubimy jak sprzęt stygnie oferujemy wam już nasze VPS-y w promocyjnych cenach.
to już wydaje się bardzo śmieszne Dodany obrazek przy jednej stronie pracuje cały zespół programistów Dodany obrazek

Cytuj

nie chce zostać oszukany, jaką mam pewność że mnie nie oszukacie?

Pewności nie ma się nigdy ^__^ Jesteśmy legalnie działającą firmą na wszystkie usługi dostajesz fakturę VAT, paragon. Kupując jakąkolwiek usługę u nas możesz w każdej chwili zrezygnować niczym nie ryzykując. Serwer VPS opłacasz tylko na miesiąc dlatego ryzyko oszustwa jest minimalne.

żadna firma hostingowa nie zaczynałaby od przedstawienia oferty na forum poświęcone grafice 3D, brak danych o firmie czyni to coś po prostu krzakiem Dodany obrazek a co wy sądzicie na temat tej firmy?

Użytkownik nie zgadza się na otrzymywanie ofert od firm.

Ten post był edytowany przez Tomiz dnia: 05 grudzień 2011 - 14:25


#2 Alikey

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 51 postów

Napisany 05 grudzień 2011 - 15:31

Dostałem dziś aż 3 wiadomości od tego użytkownika z 2 kont aevers2 i ThoR, treść jest taka sama, więc na pewno to ta sama osoba. Irytujący sposób reklamy i na pewno (przynajmniej przeze mnie) nie została odebrana pozytywnie. Poza tym po co reklamować coś co jeszcze nie ma?
Hosting, Serwery VPS oraz Dedykowane - ultimahost.pl (ref)

#3 Czesc

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 0 postów

Napisany 05 grudzień 2011 - 15:55

Podam link do oferty, żeby było wiadome o czym mówimy. Oferta jest bardzo korzystna, co zaszkodzi wypróbować. Potem będzie mozna wyciągać wnioski, a powiem ze chyba warto zaryzykować bo oferta jest bardzo dobra, kolejna sprawa to płacić można po miesiącu skozystania z usługi czyli niczym nie ryzykujemy!

[A tu był sobie link]

Ten post był edytowany przez Miłosz dnia: 05 grudzień 2011 - 16:05


#4 Tomiz

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 136 postów
  • Skąd:Konin
  • Imię:Tomek

Napisany 05 grudzień 2011 - 16:02

oferta ofertą a o firmie nic nie wiadomo.

właśnie tego też nie mogę pojąć jak można reklamować coś co jest nie ukończone i to na dodatek przez spamowanie użytkowników na forum.

Ten post był edytowany przez Tomiz dnia: 05 grudzień 2011 - 16:03


#5 Miłosz

    Weteran WHT

  • Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2479 postów
  • Skąd:Bydgoszcz/Tuchola
  • Firma:Sys-Com
  • Imię:Miłosz
  • Nazwisko:Oller

Napisany 05 grudzień 2011 - 16:02

Zobacz postCzesc, o 05 grudzień 2011 - 15:55, powiedział:

Podam link do oferty, żeby było wiadome o czym mówimy. Oferta jest bardzo korzystna, co zaszkodzi wypróbować. Potem będzie mozna wyciągać wnioski, a powiem ze chyba warto zaryzykować bo oferta jest bardzo dobra, kolejna sprawa to płacić można po miesiącu skozystania z usługi czyli niczym nie ryzykujemy!

A my podajemy Ci ban panie aevers. Nie rozumiesz, że nikogo nie interesuje oferta Twojego krzaka? Więc racz przyjąć to do wiadomości!!
Pytałeś się o zmiane nicka na pm (z konta aevers2) i napisałem Ci conieco.. ale widać, że nie zrozumiałeś.
Miłosz GG: 3312894 JID: ollerm@jabber.org
Konfiguracja i administracja serwerami dedykowanymi/RPS/VPS - Faktura VAT
Idealny hosting | Domeny | Hosting dla Firm

#6 Tomiz

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 136 postów
  • Skąd:Konin
  • Imię:Tomek

Napisany 05 grudzień 2011 - 16:06

mam nadzieję, że to będzie przestroga dla innych aby unikać takich hostingów.

#7 www.mzone-net.eu

    Weteran WHT

  • Firma Bronze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3654 postów
  • Skąd:Great Britain
  • Firma:MZone Group
  • Imię:Ireneusz

Napisany 05 grudzień 2011 - 16:51

Zaniżona cena za usługę zawsze ściąga potencjalnego klienta, nie każdy z klientów jednak zastanowi się na tym gdzie jest ten najniższy próg.

| www.mzone-net.eu | Serwery wirtualne z darmową domeną | Serwery VPS od 20 złotych | Serwery Reseller od 30 złotych |


| Domeny PL: rejestracja 15.99 PLN, odnowienie tylko 59.04 PLN |






1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników