Dopiero co zagłębiam się w temat dotyczący oferowania rejestracji domen za pośrednictwem HRD w połączeniu z WHMCS. Mam pytanie dotyczące transferu domen z innej firmy hostingowej do mojej. Na jakiej zasadzie się to odbywa. Czy HRD udostępnia odpowiedni formularz transferu domeny dla klienta. Nie mogłem doszukać się tej opcji.
Transfer domeny
Rozpoczęte przez mkm, gru 02 2011 06:06
1 odpowiedzi na ten temat
Transfer domeny
Napisany 02 grudzień 2011 - 06:06
Witam,
Dopiero co zagłębiam się w temat dotyczący oferowania rejestracji domen za pośrednictwem HRD w połączeniu z WHMCS. Mam pytanie dotyczące transferu domen z innej firmy hostingowej do mojej. Na jakiej zasadzie się to odbywa. Czy HRD udostępnia odpowiedni formularz transferu domeny dla klienta. Nie mogłem doszukać się tej opcji.
Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z kont firmowych będą usuwane).
1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników