Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

• progreso.pl

Partner technologiczny

Upraszczamy to, co inni starają się komplikować. Prosto, pewnie, przyjaźnie - tak robimy hosting!
  • Kei.pl

Partner technologiczny

Kei.pl działa na polskim rynku internetowym od 2000 roku. Obecnie na blisko 300 serwerach w Centrum Danych Kei.pl znajduje się kilkadziesiąt tysięcy stron WWW.
  • S-NET.info

Partner technologiczny

S-NET to dostawca usług dla biznesu. Najważniejsze usługi świadczone przez firmę to usługi Centrum Danych, dostęp do Internetu, transmisja danych oraz tranzyt do różnych operatorów.
  • Sprint Data Center

Partner technologiczny

Sprint Data Center to jedyne w Polsce północno-wschodniej i jednocześnie jedno z najnowocześniejszych w kraju centrum przechowywania i przetwarzania danych.

Drupal 7 i Cloudfiles od rackspace

1 odpowiedzi na ten temat

Drupal 7 i Cloudfiles od rackspace

#1 Dew

Nowy użytkownik

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisany 23 listopad 2011 - 11:45

Witam,

Ostatnio zainteresował mnie temat zawarty w temacie mojego wpisu. Czy może ktoś z was ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Głównie interesuje mnie sam proces instalacji. Na dzień dzisiejszy zainstalowałem moduł http://drupal.org/project/cloud_files który jest dedykowany do rackspace cloudfiles. Zrobiłem wszystko tak jak jest napisane w dokumentacji i procesie instalacji. Ale mimo wszystko przy próbie wpisania API Key dostaje informację że biblioteka rackspace api nie została załadowana.

Może ktoś korzysta z tego rozwiązania?

Pozdrawiam

#2 Devil

Weteran WHT

• WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 506 postów
  • Firma:Rackspace.com
  • Imię:Kamil

Napisany 23 listopad 2011 - 17:09

Ta wtyczka nie jest oficjalnie wspierana przez Rackspace. Podaj adres strony na PW. Korzystasz z wersji dev czy beta2 ? - postaram się coś zaradzić Dodany obrazek

Ten post był edytowany przez patrys dnia: 23 listopad 2011 - 18:47
raport

1 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników